Nakamura dóna la victòria al Celtic (0-1)

24.02.2008 17:26

El Celtic ha guanyat el Saint Mirren (0-1) gràcies a un gol de falta de Nakamura al minut 86. La nota negativa del partit ha estat la lesió del central McManus.

El Celtic ha tingut més problemes dels previstos per guanyar el Saint Mirren, antepenúltim classificat de la Lliga escocesa. Ha estat el talent del japonès Nakamura el que ha decidit la sort del partit quan faltaven quatre minuts per al final amb un perfecte llançament de falta. Sense fer un bon partit, el Celtic ha sumat una victòria important i continua sense perdre de vista el líder, el Glasgow Rangers.

Canvis

L’entrenador del Celtic, Gordon Strachan, ha fet quatre canvis en l’onze inicial respecte de l’equip que va alinear dimecres passat contra el Barça. El grec Samaras ha entrat en lloc del lesionat Venegoor of Hesselink; Brown, baixa per sanció dimecres, ha tornat a l’equip; l’italià Donati ha jugat en el lloc de Nakamura, i Hinkel, que no pot jugar competició europea, ha tornat a l’equip substituint el jove Caddis.

Al primer temps, el Celtic ha tingut poques ocasions de gol tot i dominar el Saint Mirren. McDonald i Donati han protagonitzat les accions més perilloses dels visitants. Malgrat que els locals han tingut el control de la pilota, el Celtic ha disposat de les millors ocasions. Però no ha estat fins al minut 86 que Nakamura, que havia entrat per Robson al segon temps, ha marcat, de falta, el gol de la victòria del Celtic.
Lesió de McManus
La victòria ha sortit cara al Celtic. A la segona part, el central Stephen McManus s’ha hagut de retirar lesionat.