Milito torna a La Romareda

15.02.2008 10:35

Sandra Sarmiento

El central argentí jugarà per primera vegada a Saragossa després d’haver fitxat pel Barça. Gabi Milito es retrobarà amb el seu germà Diego, màxim golejador del conjunt aragonès.

És el central més utilitzat per Rijkaard. No va jugar la primera jornada per sanció i va ser suplent en la segona contra l’Athletic Club. Però després ningú ha estat capaç de treure’l de l’equip inicial. El seu concurs és fonamental. Gabi Milito ha dotat el Barça d’una gran seguretat defensiva i dissabte torna a casa, a La Romareda, la gespa on tantes i tantes vegades va defensar uns colors que el van ajudar a créixer com a futbolista i que li van donar l’oportunitat de fitxar pel Barça.

Titular indiscutible

18-03-04_milito-R._Carlos_06.jpgMilito va ser central del Saragossa durant quatre temporades, i només es va perdre tretze partits de Lliga. Ja sigui amb Paco Flores, Víctor Muñoz o Víctor Fernández, l’argentí sempre era titular indiscutible, una assegurança de vida per als seus companys. Especialista en les rematades de cap, Milito va marcar cinc gols amb els aragonesos i en el seu palmarès hi figura una Copa del Rei assolida el 2004 a l’estadi Olímpic Lluís Companys davant el Reial Madrid. Al Barça, Gabi Milito és el quart jugador amb més minuts a la Lliga, i només s’ha perdut quatre partits.

Retrobament emotiu

Per primera vegada des que va deixar el Saragossa Milito es retrobarà amb l’exigent afició de La Romareda i també amb els seus excompanys. El porter César Sánchez, el central Cuartero i el migcampista Óscar González han compartit amb l’argentí els quatre anys de futbol a l’Aragó. Però especialment emotiu serà el retrobament amb el seu germà Diego, el màxim golejador del conjunt entrenat per Jabo Irureta, amb catorze gols. El Mariscal i el Príncep seran els principals focus d’atenció en el partit de dissabte.
Victòria a la primera volta
Gabi Milito ja va tenir l’oportunitat d’enfrontar-se al Saragossa en el partit de la primera volta de la Lliga. El 26 de setembre passat el Barça va golejar l’equip de Víctor Fernández per 4-1 en uns primers 45 minuts per emmarcar.