Partidet igualat al Mini (1-1)

06.02.2008 11:51

Jaume Marcet/Anna Segura

Els homes disponibles per a Frank Rijkaard han disputat un partidet al Mini contra el filial blaugrana, que ha acabat 1-1. El tècnic ha pogut comptar amb Ronaldinho i Edmílson, absents dimarts, però no amb Milito, que ha fet treball individual.

Els jugadors sense compromisos internacionals han fet aquest dimecres al matí un partidet al Miniestadi contra el Barça B. L’objectiu era que els blaugranes no perdessin el ritme de competició, ja que fins aquesta setmana, que no hi ha partit entre setmana, han jugat cada tres o quatre dies.

Amb Ronaldinho i Edmílson, sense Milito

060208entreno_x2x.jpgDamunt el camp del Miniestadi hi ha hagut sis jugadors del primer equip. Edmílson, que dimarts va fer treball individual, i Ronaldinho, que no es va exercitar a causa d’un cop a l’ull, han estat les principals novetats de la sessió d’aquest dimecres. Els altres blaugranes presents al partit eren Sylvinho, Oleguer, Messi i Gudjohnsen.

Qui no s’ha exercitat amb la resta de companys ha estat Gaby Milito. El defensa blaugrana no ha sortit al Mini perquè ha fet treball individual. Per la seva banda, els porters Víctor Valdés i Oier Olazábal s’han quedat a la Masia entrenant-se amb el preparador de porters, Juan Carlos Unzué, mentre que José Manuel Pinto ha estat treballant al gimnàs.

El primer equip amb jugadors del planter

060208entreno_x6x.jpgL’equip amb jugadors del primer equip s’ha hagut de reforçar amb futbolistes del planter. Així doncs, amb pitral taronja es trobaven Pau, Fali, Oleguer, Marc Valiente, Sylvinho, Edmílson, Gudjohnsen, Marcus –jugador que està de prova per al juvenil-, Messi, Ronaldinho i Pedrito. L’altre conjunt el formaven Planchería, Abraham, Córcoles, Chico, Eneko, Toribio, Dimas, Busquets, Urbano, Vázquez i Rueda.

La primera part ha acabat amb victòria de l’equip format per jugadors del primer equip gràcies a un gol de vaselina de Marcus, en el minut 2.

L’empat, al segon temps

060208entreno_x5x.jpgA la segona meitat, tots dos equips han fet diversos canvis. Per l’equip amb pitral taronja, Thiago ha entrat per Marcus, mentre que a l’altre conjunt, Espasandín i Iago han substituït Chico i Vázquez. Precisament, el filial a través de Iago Falqué ha creat les millors ocasions de la segona part. Però el gol del Barça B ha arribat després que Marc Valiente marqués en pròpia porta, en el minut 9. Pel que fa a l’equip de Messi i Gudjohnsen, han tingut dues bones ocasions per fer gol, però han estat aturades per Planchería.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player