Touré, a la semifinal de la Copa d'Àfrica (5-0)

03.02.2008 23:35

La selecció de Costa d'Ivori s'ha classificat per a la semifinal de la Copa d'Àfrica després de golejar Guinea (5-0). El blaugrana Touré ha jugat tot el partit i ha fet la jugada del quart gol.

La Costa d'Ivori ha acreditat la seva condició de favorita per guanyar la Copa d'Àfrica després d'exhibir-se davant Guinea en un partit en el que la selecció de Touré Yaya s'ha mostrat molt superior, especialment en el segon temps. El centrecampista blaugrana ha jugat els 90 minuts i ha estat dirigit el centre del camp de la seva selecció.

Keita obre el camí

En el primer temps, els “elefants” de Costa d'Ivori han dominat clarament la selecció de Guinea. La possessió de la pilota ha estat per als ivorians i també les millors ocasions. En el minut 25, arribava el gol de Costa d'Ivori. El jugador de l'Olympique de Lió, Keita, es va internar per al banda dreta i va llançar un potent xut que va batre al porter Camara.

Després del gol, Guinea va intentar, sense èxit, igualar el marcador. La seva millor ocasió la va protagonitzar Bangoura amb un remat que va aturar Barry Copa. En canvi, la Costa d'Ivori va poder deixar el partit sentenciat abans del descans amb dos bons xuts des de fora de l'àrea de Drogba i Keita.

Exhibició en el segon temps

Però va ser després del descans quan Costa d'Ivori va exhibir tot el seu potencial desarborant amb ràpids contraatacs la defensa guineana. En el minut 70, Drogba marcava el 2-0 amb un ajustat remat dins de l'àrea. Tres minuts després, Kalou feia el 3-0 rematant al fons de la porteria de Guiena una assistència del davanter del Chelsea.

Touré dona el quart

tourearxiu.JPGEl blaugrana Touré seria el protagonista del 4-0. Una gran internada del centrecampista blaugrana finalitzaria amb una perfecta assistència per a Kalou que, sol, marcaria el seu segon gol. El davanter del Niça, Bakari Kone establiria el definitiu 5-0 amb un potent xut des de fora de l’àrea. La Costa d'Ivori jugarà la semifinal dijous que ve davant el guanyador del partit que jugaran aquest dilluns les seleccions d'Egipte i Angola.
LA FITXA
LA COSTA D’IVORI, 5
GUINEA, 0

La Costa d’Ivori: Barry Copa, Eboué, Romaric, Meite, Boka, Touré, Zokora, Keita (Fai, 75)), Kalou, Dindane i Drogba (Koné).

Guinea: Camara, Bah, Diallo, Camara, Jabi, Zayatte (Kalaban, 82’), Johnson, Sacko, Bangoura, Youla ( Karamoko, 59’) i Mansaré.

Gols: 1-0 Keita (25’), 2-0 Drogba (70’), 3-0 Kalou (73’), 4-0 Kalou (81’), 5-0 Koné (86’).