La solidesa defensiva i l'ambició, claus

03.02.2008 21:48

La solidesa defensiva ha estat una de les claus de la victòria d'aquesta tarda i també del bon moment del Barça al 2008, on encara no ha perdut cap partit. Tot plegat, combinat amb l'ambició i la constància necessàries.

El conjunt de Frank Rijkaard porta, des del 2 de gener, en l'eliminatòria de Copa contra l'Alcoià (2-2), sense encaixar cap gol al Camp Nou. Des d'aleshores, el Barça ja acumula cinc partits consecutius, dos dels quals de Copa, deixant el seu marcador a zero. Avui ho ha tornat a aconseguir.

Valdés segueix de Zamora

Valdés, que amb 14 gols encaixats en 22 partits encapçala la classificació del trofeu Zamora, també ha tornat a ser una de les claus de la victòria. El porter blaugrana, que avui ha estat el capità del Barça, ha aturat una rematada de cap molt perillosa de Sola, al minut 82, i també ha blocat un xut portent de Javi García, al minut 92, quan el Barça ja s'havia avançat gràcies al gol de Xavi.

Ganes de guanyar

QM3D0007.jpgA banda de la solidesa defensiva, l'ambició i la constància també han estat dos elements molt importants per entendre el desenllaç final del partit. Les ganes que contagien jugadors com Deco, Márquez o Milito han servit perquè l'equip seguís creient en la victòria fins a l'últim minut. L'esforç físic de l'equip ha estat brutal i ha permès també sumar tres punts més.

Imbatuts al 2008

Tots aquests elements permeten que el Barça continuï imbatut durant tot aquest 2008, on ja suma 6 victòries i 4 empats. L'Almeria és l'altre conjunt de Primera divisió que encara no coneix la derrota en aquest any.
Dilluns, festa
El tècnic holandès ha donat festa als seus jugadors per aquest dilluns. Després d'un mes de gener molt intens, amb partits constants, els entrenaments tornaran aquest dimarts a les 11 del matí al camp de la Masia, on ja no hi seran els jugadors internacionals.