El Celtic goleja el Kilmarnock a la Cup (1-5)

02.02.2008 18:20

El Celtic es classifica per als quarts de final de la Cup escocesa després de golejar el Kilmarnock (1-5). El debutant Georgios Samaras ha marcat el seu primer gol amb el Celtic.

El rival dels blaugranes a la Lliga de Campions ha quallat al camp del Kilmarnock un dels millors partits de la temporada. L’equip de Gordon Strachan s’ha classificat brillantment per als quarts de final de la Copa d’Escòcia després de golejar per 1-5 un rival que només va poder guanyar per 1-0 en l’últim partit de Lliga jugat el 19 de gener.

Clara superioritat del Celtic

El davanter australià Scott McDonald ha obert el marcador al minut 22 de partit. El gol feia justícia al domini del Celtic, que als primers minuts del segon temps ha deixat el partit sentenciat. El defensa Caldwell feia, de cap, el 0-2 al minut 52. Cinc minuts després, l’holandès Vennegoor of Hesselink ha assegurat el la victòria amb un tercer gol. Tot i que Hamill ha escurçat diferències per al Kilmarnock al minut 66, un minut després McDonald ha fet l’1-4 i el segon del seu compte particular.

Debut i gol de Samaras

Georgios_Samaras.jpgDesprés del seu gol, McDonlad ha estat substituït per Georgios Samaras, un dels quatre fitxatges d’hivern que ha fet el Celtic. El davanter grec procedent del Manchester City no ha desaprofitat l’oportunitat que li ha donat Strachan i ha marcat el cinquè gol del seu nou equip al minut 85 amb un xut col•locat amb el peu esquerre. Samaras ha estat l’única de les quatre noves incorporacions que ha jugat aquest dissabte. El japonès Koki Mizuno, el davanter Hutchinson i el centrecampista Robson, sancionat, hauran d’esperar una altra ocasió per debutar amb el Celtic.
“Gràcies, Barcelona”
El Celtic, mitjançant el seu lloc web, ha volgut agrair el bon tracte que els seus seguidors han rebut en les dues últimes visites a Barcelona. El cap executiu del Celtic, Peter Lawwell destaca l’hospitalitat de la gent de Barcelona i ha assegurat que els seguidors del Celtic animaran el seu equip amb esportivitat i respecte a la ciutat i als seguidors barcelonistes.