La Costa d’Ivori, campiona del Grup B

29.01.2008 20:02

La Costa d’Ivori de Touré Yaya s’ha classificat aquesta tarda com a campiona de grup per als quarts de final de la Copa d’Àfrica. Els “elefants” han guanyat Mali per 3-0. Els ivorians es jugaran el passi a les semifinals davant Guinea.

Als dos equips hi han jugat futbolistes que estan a la Lliga. A més de Touré, a Mali hi eren els jugadors del Sevilla Keita i Kanouté, i a la Costa d’Ivori, Arouna Koné, també del club andalús.

Gol de Drogba, assistència de Touré

La Costa d’Ivori ha començat a guanyar el partit al minut 10 de la primera part. Una bona combinació entre Touré i Didier Drogba ha suposat el primer gol dels “elefants” a la porteria de Mali. El davanter del Chelsea ha ajustat molt la pilota a la porteria de Sibidé. A la segona part el central ivorià Zoro Kpolo ha marcat el segon gol aprofitant un llançament de córner.

Gol de Nigèria. Reacció de Mali

El gol marcat pel nigerià Obi Mikel en l’altre partit del grup B ha provocat la reacció dels companys de Kanouté. Amb la victòria nigeriana Mali quedava fora dels quarts de final. La reacció dels malians ha estat fluixa i sense convicció. És una mala notícia per a Mali, però bona per al Sevilla, que podrà comptar els propers dies amb Kanouté i Keita, i també per al Reial Madrid, que recuperarà Diarra. A punt d’acabar el partit, el davanter del Werder Bremen Sanogo marcava el definitiu 3-0 per a la Costa d’Ivori. El barcelonista Touré Yaya, com en els altres dos partits, ha tornat a jugar els 90 minuts.