Els ivorians, a un pas de la classificació (4-1)

25.01.2008 19:45

Els ivorians, a un sol pas de la classificació (4-1)

ww.fcbarcelona.cat

La Costa d’Ivori està molt a prop dels quarts de final de la Copa d’Àfrica després de la victòria d’aquest divendres a la tarda davant de Benín per 4-1. El barcelonista Touré Yaya ha marcat el segon gol i ha jugat els noranta minuts.

Aquest partit no ha tingut gaire història. La Costa d’Ivori ha obtingut la seva segona victòria en aquesta fase de grups de la competició africana de futbol que es juga a Ghana. Els ivorians han deixat quasi resolt el partit a la primera part. El davanter centre del Chelsea Didier Drogba ha marcat el primer gol després d’una assistència de Touré Yaya, mentre que, fregant el descans, ha estat Touré Yaya qui ha marcat el segon aprofitant una bona acció de Kalou.

Lesió de Kolo Touré

La notícia dolenta per a la Costa d’Ivori ha estat la lesió del jugador de l‘Arsenal Kolo Touré, germà de Touré Yaya. Els assistents han retirat en llitera el central de l‘equip d’Arsene Wenger. Al començament de la segona part la superioritat dels “elefants” ha incrementat i Keita ha marcat el tercer gol. El migcampista Dindane ha fet el quart gol, i el davanter del Rosemborg Omotoyossi feia, al final del partit, el gol de l‘honor de les “superàguiles”. Touré Yaya ha tornat a jugar, com ja va fer davant Nigèria, els 90 minuts.

Quasi a la butxaca

Només uns resultats inesperats en contra de la Costa d’Ivori podrien fer que no es classifiqués per a la fase de quarts de final. Amb dues victòries, sis punts i amb el goal-average de què disposen, les opcions de quedar-se’n fora són pràcticament nul•les. L’equip de Touré hauria de perdre de manera escandalosa davant Mali a l’ultima jornada i Nigèria fer els sis punts amb molt gols a favor per superar la Costa d’Ivori.
La fitxa
LA COSTA D’IVORI, 4
BENÍN, 1

La Costa d’Ivori: Barry; Eboué, Kolo Touré ( Gohouri, 45’), Meite, Boka; Touré Yaya, Zokora, Dindane, Keita; Salomon Kalou i Drogba (Sanogo 67’).

Benín: Chitou; Adenon, Adjamossi, Cristosome, Gaspoz; Ahoueya, Boco, Sessegnon, Tchamogo; Ouman i Omotoyossi.

Gols: 1-0 Drogba (39’), 2-0 Touré Yaya (44’), 3-0 Keita (52’), 4-0 Dindane (63’), 4-1 Omotoyossi (90’).