Primer pas de la Costa d’Ivori (1-0)

21.01.2008 19:53

La selecció de la Costa d’Ivori ha guanyat Nigèria per 1-0 en el partit corresponent a la primera fase de la Copa d’Àfrica de seleccions. El barcelonista Touré Yaya ha jugat els 90 minuts.

A la primera part el domini del partit ha estat per als compatriotes de Touré Yaya, però sense efectivitat. La millor ocasió en els primers 45 minuts ha estat per a Nigèria. En un llançament de falta, el lateral Taiwo ha estavellat la pilota al travesser de la Costa d’Ivori. La connexió entre Touré Yaya i Didier Drogba no ha funcionat. Els nigerians han controlat perfectament el joc ofensiu dels ivorians.

Lesió de Kanu

Nigèria ha patit la pitjor noticia. El davanter centre Kanu s’ha retirat lesionat al començament de la segona part. A partir d’aquells instants el domini dels ivorians ha estat total. Al minut 66 una acció que ha iniciat Touré Yaya ha acabat, dins l’area, als peus del jugador del Chelsea Salomon Kalou, que, sense oposició, ha marcat el primer gol del partit, suficient per donar els tres punts als ivorians i encarrilar la classificació per a la fase de quarts de final.

Dimarts, torn per a Samuel Eto’o

La selecció del Camerun debutarà aquest dimarts davant Egipte en la primera jornada del Grup C. Eto’o i els seus companys del Camerun no ho tindran gens fàcil. Egipte és l’actual campiona de la Copa d’Àfrica.