Vila-real, rival a la Copa

16.01.2008 22:51

El FC Barcelona s’enfrontarà al Vila-real als quarts de final de la Copa del Rei, després que els grocs hagin guanyat per 2-0 el Recreativo de Huelva. L’eliminatòria ha estat molt igualada i s’ha decidit a la pròrroga.

Després d’eliminar l’actual campió de la Copa del Rei, els blaugranes tindran un altre emparellament complicat als quarts de final, el Vila-real. A l’equip de Pellegrini li ha costat molt eliminar el Recreativo. Un gol de Rossi a la pròrroga després d’una gran jugada de contracop ha decidit l’eliminatòria.

Empat després de 180 minuts

vilareal.JPGEl Vila-real ha guanyat per 1-0 el Recreativo durant els 90 minuts disputats a València. Ben aviat, Marcos Senna ha rematat una bona centrada de Nihat. Amb aquest gol l’eliminatòria quedava igualada quan encara quedaven 80 minuts per al final, perquè el Recreativo havia guanyat l’anada 1-0 amb gol de Cáceres.

Com a l’anada, el partit ha estat molt igualat. El Vila-real portava el pes del joc, però els dos equips han tingut ocasions de gol. Camuñas ha disposat de les millors ocasions dels visitants. Per a l’equip local, Nihat ha seguit demostrant que està en un moment de forma envejable i ha estat el jugador més actiu de l’atac del Vila-real.

Una pròrroga de bogeria

Al minut 11 de la pròrroga, un contracop de llibre del Vila-real ha decidit el partit. Després d’un gol en contra, Godín ha conduït un ràpid contracop que ha finalitzat Rossi amb un xut ajustat al pal.

A la segona part de la pròrroga, Pires ha provocat un penal que semblava que sentenciaria el partit. Però Barbosa ha parat el llançament de Rossi i ha donat opcions al Recreativo fins a l’últim minut. Quan faltava poc per al final, una rematada espectacular de Cáceres podia haver eliminat els de Pellegrini, però el pal ho ha evitat.

Bojan preferia evitar el Vila-real
Després d’eliminar el Sevilla, el davanter blaugrana Bojan Krkic va assegurar que preferiria el Recreativo com a rival de quarts de final de la Copa. El de Linyola va explicar que el Recreativo era un rival molt dur, però sobre el paper creia que el Vila Real era més temible.