Sense sorpreses a la Copa

Club

03.01.2008 12:56

Els setzens de final de la Copa del Rei no van deparar les sorpreses habituals, però equips com el Madrid, el Sevilla o l’At. Madrid van haver de treballar a fons per a eliminar equips d’inferior categoria.

A falta de només dos enfrontaments per a completar els setzens de final, la Copa del Rei ja ha ofert eliminatòries d’infart. Hi ha hagut equips de Primera contra les cordes, com el Madrid o el Sevilla, enfrontaments amb remuntades, com la del Sevilla davant el Dènia, equips que s’ha refet d’un resultat negatiu en el partit d’anada, com el Mallorca que va capgirar un 2 a 0 davant l’Osasuna, i enfrontaments amb molts gols, com les clares victòries del Getafe davant el Burgos (4-1) o del València davant el Real Unión d’Irun (3-0).

El Madrid i el Sevilla, a l’últim instant

El Reial Madrid va ser un dels equips que més va haver de treballar la seva classificació per als vuitens de final de la competició del KO. De fet, un gol de Guti en temps de descompte va evitar la pròrroga davant l’Alacant. Per la seva banda, el Sevilla va haver d’apel·lar a l’èpica per a remuntar un partit que anava perdent per 2 a 3 davant el Dènia. Al final, els gols de Chevantón i Kanouté, en només dos minuts, van capgirar una eliminatòria que, amb el 2 a 3 que reflectia el marcador, era favorable a l’equip de la Segona B.

L’Espanyol, a la pròrroga

L’única eliminatòria que es va haver de decidir a la pròrroga va ser la que enfrontava l’Espanyol i el Deportivo. Després d’empatar a l’Olímpic Lluís Companys (1-1), el partit de tornada a Riazor va acabar amb el mateix marcador i la classificació es va haver de decidir al temps extra. Així, un gol de Tamudo (1-2) va certificar la victòria de l’equip de Valverde i el seu pas als vuitens de final de la competició.

celebracion_2.jpgMolts gols

Els partits de tornada dels setzens de final de la Copa van deparar enfrontaments amb molts gols i amb marcadors espectaculars. En aquest sentit, a banda del 4 a 3 entre el Sevilla i el Dènia, van destacar el 3 a 2 que va certificar la classificació del Valladolid davant el Múrcia, el 4 a 0 del Mallorca davant l’Osasuna o les àmplies victòries del Getafe davant el Burgos (4-1), del València davant el Real Unión d’Irun (3-0) o del Betis davant l’Elx (3-0).

Els equips classificats per als vuitens de final de la Copa del Rei són: FC Barcelona , R.Madrid, At. Madrid, Espanyol, València, Getafe, Betis, Mallorca, Vila-real, Sevilla, Athletic, Valladolid, Racing i Múrcia. Queden pendents els partits de tornada de les eliminatòries Llevant – Almeria i Pontevedra – Saragossa, que es disputen aquest dijous.
Kanouté va marcar contra el Dènia. Fotos: Arxiu.
El sorteig, divendres
Aquest divendres, a les 12 hores, es durà a terme el sorteig que determinarà ja els aparellaments per a les eliminatòries de vuitens i quarts de final de la Copa del Rei. Els partits de la ronda de vuitens estan previstos pels dies 9 i 16 de gener i els partits de l’eliminatòria de quarts, pels dies 23 i 30 del mateix mes.