Bon partit de Messi en el triomf d’Argentina (4-1)

29.06.2007 10:00

Bona actuació de Messi en el triomf d’Argentina (4-1)

L’Argentina de Leo Messi s’ha imposat per 4-1 als Estats Units, en el primer partit de tots dos conjunts a la Copa Amèrica 2007. El blaugrana no ha fet cap gol, tot i que ha deixat mostres de la seva qualitat.

Dos gols de Crespo, un d’Aimar i un de Tévez han donat la volta al gol inicial de Johnson, que havia avançat als Estats Units. Messi, que ha jugat 79 minuts abans de ser substituït per Tévez, ha tingut un paper clau en la remuntada sud-americana a la segona meitat del partit. Així, l’Argentina debuta amb un triomf a la Copa América 2007, on és una de las grans favorites.

Només dos minuts d’avantatge

Tot i que els Estats Units s’han avançat ràpid en el marcador, amb un gol de Johnson de penal en el minut 9, l’Argentina no ha tardat gaire a reaccionar. Crespo empatava el matx en el minut 11 després d’una acció confusa dins l’àrea nord-americana. La resta de la primera meitat el partit ha estat igualat, amb els Estats Units ben situats al darrere i Argentina buscant trencar l’empat amb el que s’ha arribat a la mitja part (1-1).

2-1 i golejada

Ha estat a la represa quan ha aparegut el millor Messi, clau per al 2-1 argentí. El blaugrana ha conclòs una gran jugada individual amb una assistència a l’espai per Crespo, que ha fet el seu segon gol. Era el 2-1.

A partir d’aquest moment, el conjunt dirigit per Alfio Basile s’ha sentit molt més còmode sobre el terreny de joc i ha pogut golejar als Estats Units amb un gol d’Aimar de cap en el minut 79 i un de Tévez en el 85. Precisament, Tévez havia substituït Messi instants abans.

Al final, 4-1 per a l’equip de Messi, que comparteix liderat del grup C amb Paraguai, que ha batut Colòmbia per 5-0.
La fitxa
Argentina, 4
Estats Units, 1

Argentina: Abbondanzieri, J. Zanetti, Ayala, G. Milito, Heinze, Verón (Gago, min.86), Mascherano, Cambiasso (Aimar, min.57), Riquelme, Messi (Tévez, min. 79) i Crespo.

Estats Units: Séller, Wynne, DeMerit, Conrad, Bornstein, Olsen (Gaven, min.62), Clark (Beckerman, min.79), Feilhaber, Mapp, Twellman (Gómez, min.69) i Johnson.

Gols: 0-1, Johnson (min.9, pen.); 1-1, Crespo (min.11); 2-1, Hernán Crespo (min.64); 3-1, Aimar (min.78); 4-1, Tévez (min.85)

Àrbitre: Carlos Chandía (Xile).