Mèxic dóna la sorpresa (0-2)

28.06.2007 10:00

La selecció mexicana va guanyar aquest dimecres la selecció del Brasil per 0-2 en el primer partit del Grup B de la Copa Amèrica 2007 amb gols de Castillo i Morales.

Tot i sortir com a favorita, la selecció de Dunga, que no comptava amb Ronaldinho ni Kaká, no va tenir pràcticament opcions per remuntar els dos gols de la selecció en la que juga Rafa Márquez. Els d’Hugo Sánchez van deixar sentenciat el partit als primers 30 minuts de joc.

Atac brasiler, victòria tricolor

Tot i que la selecció brasilera va fer un joc molt ofensiu creant nombroses ocasions de perill, els mexicans gràcies a una gran feina defensiva, van saber desfer-les i convertir les seves.

La ‘tricolor’ va agafar avantatge al minut 24 amb un gol de Nery Castillo, jugador que va aprofitar una centrada de Cacho dins de l’àrea per superar el porter Doni i culminar la jugada amb un potent xut que va acabar a la malla de la porteria brasilera.
Només cinc minuts més tard, Ramón Morales marcava el segon i últim gol del partit amb un xut de falta directe des de fora de l’àrea.

90 minuts de Márquez

El jugador del Barça, titular de la selecció que dirigeix Hugo Sánchez, va jugar els 90 minuts del partit en els que no va veure cap targeta. La tasca de Márquez, juntament amb la de la resta de defenses, va ser decisiva per impedir que la selecció ‘carinha’ convertís alguna de les nombroses ocasions que va tenir.

Mèxic primer de grup

Amb aquesta victòria, l’equip mexicà es situa primer del grup B empatat a punts amb Chile que va guanyar el seu partit contra Equador (2-3). El proper partit que disputarà la ‘tricolor’ serà l’1 de juliol contra la selecció d’Equador.