Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Trencament del lligament lateral extern del genoll


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

21.06.2007 13:00

Puyol: trencament del lligament lateral extern del genoll

www.fcbarcelona.cat


Carles Puyol s’ha lesionat el genoll esquerre. Aquest mateix dijous serà operat d’un trencament del lligament lateral extern del genoll esquerre.


Puyol s’ha lesionat en l’últim partit de la temporada 2006-07. Segons han informat els Serveis Mèdics del club: “Les proves clíniques efectuades al jugador aquest matí han confirmat que Carles Puyol va patir ahir un trencament del lligament lateral extern del genoll esquerre durant el partit amistós disputat a Pretòria. El jugador serà intervingut quirúrgicament aquest vespre-nit pel doctor Ramon Cugat a la Clínica Asepeyo de Sant Cugat.”

Aquest divendres, a les 11 hores, a la sala de premsa del Camp Nou, els doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna faran una roda de premsa per explicar les operacions de Carles Puyol i de José Edmílson .

Primera lesió de la temporada

De fet, Carles Puyol havia completat tota la temporada oficial sense cap lesió. A aquest fet cal afegir que Carles Puyol ha estat un dels membres de l’equip que més ha jugat aquesta temporada. A la Lliga Puyol ha jugat 35 dels 38 partits i a la plantilla blaugrana només Iniesta i Valdés han tingut més participació que ell.
Puyol: trencament del lligament lateral extern del genoll


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 06-07

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana