La Lliga s'escapa

18.06.2007 00:01

El Reial Madrid ha guanyat el títol de Lliga després de remuntar el seu partit a la segona part (3-1). El Barça, que aquest diumenge ha estat líder durant 63 minuts de joc, ha guanyat a Tarragona amb comoditat (1-5) però ha estat insuficient.

A continuació us oferim l'evolució dels partits dels tres primers classificats, minut a minut:

21:15 Gol de Varela al Santiago Bernabéu. El Mallorca se situa per davant (0-1) i el Barça és líder per un punt.

21:20 Gol de Puyol a Tarragona, després d'una centrada de Messi. El Barça (76 punts) és líder amb tres punts d'avantatge.

21:34 Gol de Messi al Nou Estadi. Jugada individual des de la frontal i el seu xut ras supera el porter Rubén Pérez.

21:37 Gol de Ronaldinho de falta directa. El seu xut, des de la frontal, passa per sobre de la tanca defensiva.

21:50 S'arriba al descans dels tres partits, amb els següents resultats: Reial Madrid, 0 - Mallorca, 1; Nàstic, 0 - FC Barcelona, 3 i Sevilla, 0 - Vila-real, 0.

22:05 Messi empeny la pilota des de la mateixa línia de gol després d'una jugada d'Eto'o dins de l'àrea. Segon gol de l'argentí.

22:06 S'avança el Vila-real a Sevilla (0-1) amb un gol de Fuentes.

22:23 Reyes, que acabava de sortir per Beckham, empata el partit al Santiago Bernabéu. El Reial Madrid se situa a dos punts del Barça.

22:37 Diarra, amb un cop de cap a dins de l'àrea, capgira el marcador al Santiago Bernabéu (2-1). El Reial Madrid torna a ser líder (76 punts), gràcies al 'goal average' particular amb el Barça.

22:39 Un potent xut de Reyes des de fora de l'àrea garanteix la victòria per als blancs (3-1).

22:38 Grahn fa el gol de l'honor per al Nàstic (1-4), que s'acomiada de Primera Divisió.

22:45 Zambrotta tanca el marcador a Tarragona (1-5), després d'aprofitar una pilota morta a dins de l'àrea.

22:50 Els resultats definitius dels tres partits han estat els següents: Reial Madrid, 3 - Mallorca, 1; Nàstic, 1 - FC Barcelona, 5 i Sevilla, 0 - Vila-real, 1. El Reial Madrid i el Barça jugaran la Lliga de Campions, mentre el Sevilla i el València hauran de jugar la fase prèvia.