Tres de quatre

06.06.2007 23:33

Berta Brau

Iniesta, Puyol, Thuram i Zambrotta són els quatre jugadors del Barça que romanen amb les respectives seleccions les quals han disputat aquest dimecres el segon partit de classificació per l’Eurocopa 2008. Tots excepte el capità blaugrana han jugat.

Iniesta titular, Puyol a la banqueta

Andrés Iniesta i Carles Puyol són els dos jugadors del Barça que han estat a Liechtenstein per disputar el partit de la selecció espanyola. Finalment Andrés Iniesta ha sortit com a titular i ha jugat els 90 minuts mentre que Carles Puyol s’ha quedat a la banqueta. L’equip de Luis Aragonés ha guanyat el partit per 2 a 0 amb dos gols de Villa.

Victòria de la selecció italiana

El defensa del Barça ha estat titular en el partit que ha enfrontat Lituània i Itàlia. La selecció italiana ha guanyat per dos 2 gols a 0, marcats tots dos per Quagliarella a la primera part del matx. Zambrotta a banda de ser titular ha jugat la totalitat de l’encontre.

Thuram, titular amb França

La selecció francesa també ha comptat amb el defensa blaugrana per disputar aquest partit. La selecció que dirigeix Raymond Domenech ha guanyat a la selecció de Georgia per 1 a 0 gràcies a un gol marcat per Nasri al minut 31 de joc. Thuram ha sortit com a titular i ha jugat els 90 minuts de partit.
Les seleccions de Perú i Equador al Mini
El Miniestadi ha acollit aquest dimecres el partit entre Perú i Equador, enfrontament que ha guanyat la selecció d’Equador per 0 a 2 amb gols de Cristian Benítez i de Ulyses de la Cruz, tots dos al final de la segona part. El partit ha comptat amb una gran assistència de públic, majoritàriament equatorià, que ha animat en tot moment els seus equips.