Messi, amb 2 gols, lidera una gran Argentina

05.06.2007 23:59

Jaume Marcet

L'Argentina s’ha imposat (4-3) a Algèria en un gran partit que s’ha disputat aquest vespre a l’estadi. Messi, autor de 2 gols, ha estat el jugador més destacat del partit.

Espectacle i dels bons el que s’ha viscut al Camp Nou. Argentina i Algèria han sortit a per totes i no han defraudat als més de 20.000 espectadors que no han parat d’animar ambdues seleccions. Tévez ha avançat als argentins en la primera jugada atacant del partit, al primer minut de joc. El davanter del West Ham ha transformat un penal que l’àrbitre català Àlvarez Izquierdo havia xiulat sobre Diego Milito.

Reacciona Algèria

QM3D9015.jpgEls de Basile controlaven la pilota però Algèria tampoc renunciava al toc al mig del camp i en una jugada d’estratègia han aconseguit l’empat. Yahia ha rematat molt bé de cap a la sortida d’un còrner al minut 9. A poc a poc Leo Messi s’ha fet amb el lideratge del joc ofensiu i del davanter blaugrana han sorgit les millors jugades. El blaugrana ha actuat d’enllaç entre el mig del camp i la davantera en una posició més centrada del que habitualment està acustumat a jugar al Barça. Però ha estat l’equip algerià qui ha marcat just abans del descans. El gol l’ha signat Belhadj en un bon llançament de falta.

Gran Messi

QM3D9062.jpgEsperonat pels aficionats argentins que no s’han cansat de donar suport a la seva selecció  Messi s’ha exhibit en una segona meitat primorosa del combinat albiceleste. Leo ha provocat un altre penal al minut 53 que ell mateix no ha dubtat a llançar i transformar. Només dos minuts més tard un gran cop de cap de Cambiasso refermava la remuntada argentina (3-2). Eren els millors minuts de l’equip de Basile que ha començat a jugar amb una qualitat primorosa. El quart i darrer gol dels argentins l’ha tornat a marcar Messi que ha culminat una gran jugada col·lectiva de la seva selecció.

Darrer gol

Tot i que semblava que el cinquè gol argentí estava al caure la darrera diana del partit l’ha fet Algèria en una nova jugada a pilota aturada. Belhadj ha estat de nou l’autor del gol de l’equip de Jean Michel Cavalli. Saviola, tot i escalfar durant més de 20 minuts, no ha participat en aquest partit.

Brasil i Portugal empaten

Deco, Ronaldinho i Edmílson també han jugat amb les seves respectives seleccions. Deco i 'Ronie' ho han fet per espai de 45 minuts, mentre que Edmílson, que també ha portat el braçal de capità, ha jugat 83 minuts. El Brasil no ha passat de l’empat sense gols (0-0) davant Turquia, mentre que Portugal també s’ha vist sorpresa per Kuwait, que ha aconseguit un meritori empat (1-1).

La Fitxa

Argentina, 4
Algèria, 3

Argentina: Abbondanzieri, Burdisso, Ayala, Gabi Milito, Pinola, Zanetti, Gago (Mascherano, min.46), Cambiasso, Messi, Tévez (Aimar, min.67), Diego Milito (Crespo, min.60).

Algèria: Hadjaoui, Bouzid, Bougherra, Meniri, Yahia, Antri (Hosni, min.87), Mansuori, Zarabi (Bezzaz, min.90), Belhadj, Ziani (Matmour, min.69) Daham (Ghilas, min.71).

Gols: 1-0; m.2: Tévez, 1-1: m.10: Yahia, 1-2: m.43: Belhadj. 2-2: m.55: Messi, de penalti, 3-2: m.57: Cambiasso. 4-2: m.74: Messi. 4-3: m.75: Belhadj.

Àrbitre: Xavier Álvarez Izquierdo