Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Estic convençut que serem campions”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

03.06.2007 16:10

Neeskens: “Estic convençut que serem campions”

Sandra Sarmiento


En la segona part de l'entrevista, l'ajudant de Rijkaard comenta aspectes com el final de la Lliga o el seu futur.


Entén la motivació dels jugadors de l’Espanyol?
“És normal que en un derbi existeixi una màxima rivalitat. Si l’any passat, que jo no hi era, els jugadors de l’Espanyol van sentir que a l’estadi cantaven ‘A Segona’, ara és normal que ho recordin. Si jo sóc un jugador d’aquest equip i 100.000 persones em diuen aquestes coses, jo també tindria molta ràbia i en la pròxima ocasió donaria el 120% per guanyar el partit. Nosaltres sabem el que hem de fer perquè ells aniran al màxim”.

En la pròxima jornada es decidirà la Lliga?
“Fa 5 o 6 setmanes vaig dir que contra l’Espanyol seríem campions. I encara penso el mateix. Crec que el Saragossa guanyarà el Madrid; el Mallorca empatarà contra el Sevilla i nosaltres guanyarem 2-0 a l’Espanyol. Però estic convençut que serem campions”.

A nivell personal, quin balanç fa del seu primer any?
“Estic content. Vaig venir aquí amb la il•lusió de guanyar molts títols. Esperem guanyar la Lliga. Sempre vols el millor per a un mateix i per a l’equip. M’hauria agradat guanyar-ne més. Però estic satisfet a nivell personal de la feina. De tota manera qui ha de dir si estic fent bé la feina o no són els altres”.

El molesta que el comparin amb Henk Ten Cate?
“No. Cada persona té les seves qualitats. Henk va ser un gran entrenador. Va fer molt bona feina a Barcelona, jo ja el coneixia d’abans. De la seva primera etapa a Holanda. Cadascú té la seva manera de fer. No li has de dir a Henk Ten Cate que és un bon entrenador perquè és un mal policia. Sembla que sigui ell l’únic que tingui mal geni i els altres no. Això depèn de quan es diuen les coses, a on es diuen, en quin lloc es diuen. Al camp o al vestidor. Però a mi no em molesta que em comparin amb ell. Henk és Henk i jo sóc jo”.
Neeskens: “Estic convençut que serem campions”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


El seu futur va lligat al de Rijkaard?
“Frank em va demanar de venir a Barcelona i a mi em va fer molta il•lusió. Ell em va dir que tenia un contracte fins al 2009 i que si jo volia firmar també aquestes temporades. Però mai se sap què pot passar en el món del futbol. Aquestes coses mai depenen d’un mateix, mai estan a les teves mans. El meu futur, però, no depèn del de Frank”.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 06-07

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana