El Brasil guanya amb un gran Ronaldinho (1-0)

28.03.2007 10:45

El Brasil, amb Ronaldinho de titular, va vèncer Ghana en el partit amistós disputat a Estocolm (Suècia) per 1-0. La selecció ‘canarinha’ va fer el seu únic gol en el minut 10 de partit, obra de Vágner Love.

El Brasil va guanyar anit a la selecció de Ghana amb un gol de Vágner Love en el minut 10. Ronaldinho, que va sortir de titular i va jugar tot el partit, va destacar amb una gran actuació, liderant el conjunt brasiler en tot moment. El matx, que va tenir lloc a la capital sueca, Estocolm, va ser de domini altern durant els 90 minuts.

Domini groc

Ja en el minut arribaria l’únic gol de l’enfrontament: Ronaldinho llançaria un córner que pentinaria Kaká perqué Vágner Love, lliure de marca, acabés fent l’1-0 per als brasilers. Aquest resultat seria el definitiu. Els de Dunga, però, van realitzar una gran primera meitat, amb Ronaldinho, que lluïa de nou el ’7’, fent de líder en les accions d’atac. El blaugrana va posar la màgia a la mitjapunta, amb bones passades a l’espai que feien patir la defensa ghanesa.

Ghana busca l’empat

A la represa, el matx canviaria. Els africans, cada vegada més ficats, van començar a controlar el joc. Fruit d’aquest domini van arribar tres ocasions per als ghanesos, que no comptàvem ni amb Essien ni Appiah, que va acabar detenint el porter brasiler Julio César. En el minut 78, l’expulsió del davanter africà Draman finalitzaria amb totes les il•lusions dels de Le Roy.
Com al Mundial
Aquest partit va ser la reedició dels vuitens de final de l’últim Mundial, on el Brasil va superar els ghanesos per 3-0. Aquella victòria, però, va ser l’última de la ‘canarinha’ a Alemanya, ja que la França de Thuram els superaria als quarts (0-1).