Torna Eto’o, marca ‘Ronnie’ i assisteix Iniesta

25.03.2007 14:52

Els jugadors internacionals del Barça han tingut unes destacades actuacions amb les seves seleccions. Eto’o va tornar després de sis mesos, Ronaldinho va marcar per partida doble, i Iniesta va assistir el primer gol.

Sis blaugranes ja han disputat partits amb les seves seleccions. Es tracta de Ronaldinho, Eto’o, Iniesta, Xavi, Van Bronckhorst i Thuram. Puyol, sancionat, no ha pogut jugar el primer partit amb Espanya, però probablement sí ho farà en el pròxim compromís dimecres. Márquez jugarà aquest mateix diumenge i Zambrotta i Gudjohnsen, el pròxim dimecres.

Brasil, 4 – Xile, 0

La ‘canarinha’ va tornar a donar espectacle, i Ronaldinho, amb el dorsal ‘7’ a la samarreta, va tornar a ser un dels jugadors més destacats. En el partit contra Xile, partit amistós de preparació per a la Copa Amèrica, els de Dunga van golejar per 4-0. El blaugrana va inaugurar el marcador amb un gol de penal als quinze minuts. Kaká va fer el segon abans del descans, i novament Ronaldinho va marcar a la represa amb dels seus grans xuts de falta. Juan va posar la cirereta final amb el quart per als brasilers.

Camerun, 3 – Libèria, 1

El retorn de Samuel Eto’o era un dels principals al•licients del partit de la selecció del Camerún. El davanter blaugrana ha tornat a vestir la samarreta dels ‘lleons indomables’ després de la greu lesió que ha patit al genoll. El ‘9’ del Barça va mostrar-se molt actiu, tot i que no va poder marcar. En el primer gol, però, va arribar fins a col•locar-se dins l’àrea però el seu xut el va refusar el porter i el va aprofitar Webó per inaugurar el marcador, qui als pocs minuts va fer el segon. Abans del descans, però, els liberians van escurçar distàncies amb un gol de Francis Doe. A la represa, Libèria es va quedar amb deu, i Nyongha va substituir Eto’o, que havia estat sobre el terreny de joc 68 minuts. Abans del final, Camerun va matar el partit amb el tercer gol, que el deixa molt ben col•locat per classificar-se per a la Copa d’Àfrica 2008.

Espanya, 2 – Dinamarca, 1

La selecció espanyola va aconseguir guanyar Dinamarca per un ajustat 2-1. Ajustat, sobretot, a la segona part quan els blaugranes, tot i jugar amb un home més, van patir per mantenir el marcador favorable. Morientes va obrir el marcador gràcies a una passada entre línies del barcelonista Iniesta, que va ser un dels referents de l’equip. Abans del descans, Villa va fer el segon, que va valer la victòria final. El control del mig del camp, dirigit per Xavi i Iniesta principalment, va ser un dels punts forts dels de Luís Aragonés.

Holanda, 0 – Romania, 0

La selecció holandesa no va poder passar de l’empat contra Romania, i gràcies. I és que els de Marco van Vasten no van comptar amb gaires ocasions de gol, mentre els romanesos van envestir en diverses ocasions la porteria defensada per Stekelenburg, però sense èxit. Tot i aquest empat, Holanda segueix liderant el seu grup amb tres punts. Gio van Bronckhorst va sortir de titular i va jugar els 90 minuts.

Lituània, 0 – França, 1

Victòria pels pèls. França va salvar tres punts al camp de Lituània (0-1) i manté vives les seves opcions de classificar-se per a l’Eurocopa 2008. La selecció de Domenech no va tenir visió d’atac en tot el partit, i amb prou feines Nicolas Anelka va poder fer l’únic gol del partit a falta de quinze minuts per a la conclusió del matx. Un gol que va donar els tres punts a la França de Lilian Thuram, que va jugar els 90 minuts.