Tornada amb força

13.03.2007 20:12

La plantilla del FC Barcelona s’ha entrenat en el camp de La Masia en una sessió marcada per la intensitat del ritme en els exercicis físics. Ronaldinho, Puyol i Thuram s’han entrenat al Camp Nou fent exercicis de recuperació.

Després d’un dia de descans, els jugadors del FC Barcelona han tornat a treballar aquest dimarts a la tarda sobre el camp de La Masia. I ho han fet amb força i ja pensant en el partit de dissabte amb el Recreativo. Frank Rijkaard ha pogut comptar amb tots els jugadors de la plantilla, excepte Ronaldinho, Puyol i Thuram, que s’han entrenat separats del grup al Camp Nou amb exercicis específics de recuperació. Rijkaard tampoc ha pogut disposar de Zambrotta, convocat per disputar l’amistós contra el Manchester United a Old Trafford. Motta, per la seva banda, s’ha afegit de nou als entrenaments amb els seus companys.

Circuits

Els primers minuts de la sessió, els blaugranes han fet l'habitual escalfament amb cursa contínua i estiraments. Més tard, els jugadors s’han dividit en dos grups per realitzar diferents 'rondos'. Posteriorment els preparadors físics han tingut un protagonisme destacat, ja que la primera part de l’entrenament s’ha centrat en el condicionament físic. Valdés i Jorquera s’han exercitat amb Unzué i la resta de jugadors han realitzat uns circuits on combinaven els exercicis de salt, cursa, coordinació, esprints i els canvis de ritme. Més tard s’han realitzat els mateixos exercicis però treballant passades a curta distància, controls de la pilota i xuts a porteria.

Partit de nou contra nou

En la part final de l'entrenament, el cos tècnic ha dividit la plantilla en dos equips formats per vuit jugadors de camp més el porter. Aquest enfrontament, que ha tingut una durada de 30 minuts, ha estat molt igualat, tal com ho demostra el resultat final de 2-2.
L’equip groc ha disposat de les millors ocasions de gol, gràcies a les passades de Xavi i les desmarcades d’Eto’o i Gudjohnsen, els dos golejadors de l’equip groc. Però l’equip blau ha sabut aprofitar les ocasions que ha tingut; Ezquerro i Iniesta, amb una gran jugada, han batut Víctor Valdés. El partit ha acabat amb polèmica, ja que en la jugada final Gudjohnsen ha reclamat un possible penal.