El Manchester venç a Anfield al final (0-1)

03.03.2007 16:00

Un gol de John O’Shea en el minut 90 ha donat la victòria al Manchester United en la seva visita al camp del Liverpool (0-1). Els de Benítez rebran així el Barça a la Lliga de Campions havent perdut el seu últim compromís a casa.

Dimarts el FC Barcelona visitarà Anfield amb l’obligació d’aixecar l’1-2 de l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. El Liverpool, però, havia de disputar un partit al seu estadi abans de la visita blaugrana. I l’ha perdut. El Manchester United, amb un gol de John O’Shea en el minut 90 de partit, ha donat els tres punts als visitants, que consoliden així la seva primera posició a la Premier League.

Molt respecte

Els minuts inicials de partit s’han desenvolupat amb molt de respecte per part dels dos equips. El Liverpool, més atrevit, aprofitava el fet de jugar a casa per portar la iniciativa en atac i el Manchester United esperava el seu moment. La primera ocasió amb una mica de perill no ha arribat fins el minut 15, quan Mark González ha rematat amb el cap en el segon pal i Van der Sar s’ha hagut d’estirar per aturar la pilota.

Ocasions per tothom

Cristiano Ronaldo ho ha provat en el 22 després d’una gran deixada de l’exblaugrana Henrik Larsson, però el seu xut dur ha sortit massa alt. Poc després, en el 27, una falta a la frontal de l’àrea del Manchester l’ha deixat Mark González per Riise, que ha disparat fregant el pal dret de la porteria de Van der Sar. Mark González, per l’esquerre, i sobretot Bellamy i Gerrard, per la dreta, eren els que portaven més perill per part dels ‘reds’.

Canvis, expulsió i gol

A la represa, el Liverpool ha continuat atacant més que el Manchester. Benítez ha donat entrada a Fabio Aurelio i Pennant en els llocs de Mark González i Bellamy, mentre que més endavant Crouch ha substituït Sissoko. S’apropava el final de partit quan Scholes ha rebut una vermella directa, cosa que ha permès Crouch gaudir d’una clara ocasió de gol que no ha aprofitat. En canvi, pocs minuts després, una falta provocada per Giggs ha acabat amb el gol de O’Shea, que suposava els tres punts per al líder i una derrota que despenja al Liverpool encara més de la lluita per al títol.