Entrenament intens

23.02.2007 13:55

La primera plantilla del FC Barcelona s’ha exercitat aquest matí al camp de La Masia, amb la vista posada en el pròxim partit de Lliga davant de l’Athletic Club. La sessió preparatòria s’ha caracteritzat per la intensitat del ritme en els exercicis f

Frank Rijkaard ha pogut comptar amb tots els jugadors de la plantilla, excepte Belleti (que segueix de baixa per lesió), i Ronadinho, que s’ha quedat al gimnàs fent recuperació. D’altra banda, Samuel Eto’o segueix progressant dia a dia, i el seu retorn a l’equip sembla pròxim.

Circuits
A la gespa, els preparadors físics han tingut un protagonisme destacat, ja que la primera part de l’entrenament s’ha centrat en el condicionament físic. Els jugadors han realitzat uns circuits on combinaven els exercicis de salt, cursa, esprints i els canvis de ritme amb les passades a curta distància, els controls de la pilota i els xuts a porteria.

Partit de deu contra deu
En la part final de l’entrenament, el cos tècnic ha dividit la plantilla en dos equips formats per nou jugadors de camp més el porter. Aquest enfrontament, que ha tingut una durada de 30 minuts, ha sigut molt igualat, tot i que el partit ha acabat amb un resultat final de 4 a 2 a favor de l’equip blau davant del groc. L’equip blau ha disposat del domini de la pilota durant gran part del partit, gràcies a Xavi i Deco, aquest últim protagonista pels dos grans gols que ha aconseguit. A la part final però, l’equip groc ha reaccionat davant del resultat advers, i Messi i Motta han aconseguit els dos únics gols del seu equip.
Conversa tàctica
Al final de l’entrenament, el segon entrenador de l’equip, Johan Neskeens, i el defensa francès Liliam Thuram, s’han quedat parlant per corregir els balanços i els posicionaments defensius al terreny de joc.