Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Suport majoritari a l'acord amb Qatar


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

24.09.2011 20:03

Suport majoritari de l'Assemblea a l'acord amb Qatar Sports Investment

Anna Segura


Els compromissaris han ratificat, de manera rotunda, l’acord amb Qatar Sports Investment per al patrocini de la samarreta a través de la Qatar Foundation. Una aliança de cinc anys que suposarà 171 milions d’euros d’ingressos.Resultat de les votacions
Vots a favor: 697
Vots en contra: 76
Vots en blanc: 36
El primer punt dels tres projectes que la Junta Directiva ha decidit sotmetre a votació per part de l’Assemblea de Compromissaris, l’acord de patrocini amb l’empresa Qatar Sports Investment (QSI), ha rebut el vistiplau de l’Assemblea. El vicepresident econòmic, Javier Faus, ha estat l’encarregat d’explicar els detalls de l’acord amb QSI, de la qual en depèn la Qatar Foundation, entitat que promou projectes socials, educatius i d’investigació científica i que des d’aquesta temporada llueix el seu logotip a la samarreta del primer equip de futbol.

Un contracte ‘reversible’

El vicepresident econòmic ha apuntat, davant l’Assemblea, que la Junta ha decidit posar publicitat a la samarreta del primer equip i no triar una altra alternativa perquè “té un impacte econòmic molt substancial”. D’altra banda, Javier Faus ha explicat que un dels objectius era arribar a un acord que fos reversible per tal que “una futura Junta pugui canviar aquesta decisió”. “Volíem solucionar els problemes econòmics sense que fos irreversible”, ha assegurat Faus, que ha afegit que Qatar Sport Investment oferia un contracte de patrocini que finalitzarà quan acabi el mandat de la Junta Directiva.

Set condicions innegociables

2011-09-24_ASSEMBLEA_GENERAL_ORDINARIA_2011_027.jpgA l’hora de parlar del contracte, la Junta Directiva va imposar set condicions innegociables: que fos compatible amb els valors del Barça, compatible amb Unicef, que fos la samarreta millor pagada del món, que hi hagués una absoluta seguretat de solvència amb un aval bancari, que es tanqués de manera immediata, que hi hagués un pagament rellevant a la temporada 2010/11 –que va ser de 15 milions d’euros– i que se signés per cinc anys. A més, l’acord també estableix que a partir del tercer any el FC Barcelona podrà escollir si la samarreta continua portant el logotip de Qatar Foundation o un altre.

171 milions d’euros d’ingressos

L’acord, com ha explicat Faus, suposarà uns ingressos per al Club en els pròxims cinc anys de 171 milions d’euros repartits en 15 milions d’euros (2010/11), 26 milions (2011/12), 29 milions (2012/13), 30,5 milions (2013/14), 32 milions (2014/15) i 33,5 milions (2015/16), a més de 5 milions i mig més d’euros en el cas de guanyar una Lliga de Campions en aquest període.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana