Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Camp Nou, territori lliure de fum


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

24.09.2011 20:00

El Camp Nou, territori lliure de fum

Jordi Clos


L’Assemblea ha aprovat, per unanimitat, que la campanya ‘Camp Nou sense fum’ passi de ser recomanació a normativa en el Club. La Junta ho ha proposat per coherència amb “la salut, l’esport i el respecte als altres”.Resultat de la votació per la campanya ‘Camp Nou sense fum’
A favor: 538
En contra: 89
En blanc: 39
El Camp Nou passarà a ser un territori sense fum. Aquest dissabte, l’Assemblea de Compromissaris ha acceptat per una immensa majoria la proposta de la Junta Directiva, d’acord amb el que estableix l’article 19.10 dels Estatuts, d’aprovació de la campanya ‘Camp Nou sense Fum’. D’aquesta manera, la prohibició de fumar a les graderies de l’Estadi deixarà de ser una recomanació per convertir-se en una normativa del Club, que s’aplicarà “progressivament en un termini d’un o dos mesos”.

Fora riscos

2011-09-24_ASSEMBLEA_GENERAL_ORDINARIA_2011_029.jpgEn un dels apartats del quart punt de l’ordre del dia, el directiu responsable de l’Àrea Mèdica i de Rendiment, Jordi Monés, ha fet una exposició dels efectes nocius del tabac, remarcant que “és un problema molt greu tant per a la salut de les persones que fumen com per als fumadors passius”. En aquest sentit, ha apuntat que “el 9% de les morts al món són degudes al tabac” i, centrant-se en l’àmbit local, ha afegit que “a Catalunya mor una persona a cada hora per aquesta causa”.

Iniciativa consolidada

Amb tot, Monés ha incidit en el fet que la Junta és “sensible” amb aquest tema “per coherència amb la salut, l’esport i el respecte als altres”. A més, el directiu ha recordat que aquesta normativa ja s’aplica en estadis d’altres països i que la FIFA “advoca també pel futbol lliure de fum”.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana