Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Club participarà en els actes de la Diada


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.09.2011 10:20

El FC Barcelona participarà en els actes de la Diada

www.fcbarcelona.cat


El Barça estarà present en tots els actes institucionals organitzats amb motiu de la Diada. Representants de les seccions professionals acompanyaran Sandro Rosell i la Junta Directiva en la tradicional ofrena floral.Aquest diumenge 11 de setembre el FC Barcelona participarà en els diferents actes institucionals que anualment organitza la Generalitat per celebrar la Diada Nacional de Catalunya. El president Sandro Rosell encapçalarà la comitiva barcelonista formada per una àmplia representació de la Junta Directiva i dels cinc equips professionals del Club.

La tradicional ofrena floral

En primer lloc, a les 10 hores, els esportistes Gerard Piqué, Xavier Rabaseda, Laszlo Nagy, Beto Borregán i Javi Rodríguez dipositaran el tradicional escut floral als peus del monument de Rafael Casanova (a la cruïlla dels carrers Ali Bei i Ronda de Sant Pere). El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, farà ofrena d’un ram de roses al simbòlic monument, i a continuació s'escoltarà l’himne nacional de Catalunya. També assistirà a l'acte Manel Estiarte.

Enguany, l’Agrupació Barça Jugadors també farà una ofrena floral. En aquest cas ho farà després del FC Barcelona, i el president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, i els exjugadors Ferran Olivella i Pere Valentí Mora seran els encarregats de fer l’entrega de les flors.

Al migdia, al Parc de la Ciutadella

A mig matí, el vicepresident de l’Àrea Institucional, Carles Vilarrubí, assistirà, en representació del Club, a l’acte que el Govern de la Generalitat i el Parlament organitzen al Parc de la Ciutadella dins dels actes commemoratius de la Diada.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana