Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Mònaco ja és blaugrana


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.08.2011 11:22

Mònaco ja és blaugrana

www.fcbarcelona.cat


Aquest divendres a les 5 del matí han sortit del Camp Nou deu autocars organitzats per Halcón Viatges en direcció a Mònaco. L’optimisme i la confiança en l’equip són els millors bàlsams per a un viatge d’aproximadament 8 hores.      
Una de les opcions per viatjar a Mònaco ha estat contractar el trajecte a través de l’agència oficial del FC Barcelona, Halcón Viatges. El mitjà de transport més escollit per a aquest desplaçament amb aquesta empresa ha estat l’autocar. Aquest divendres a les 5 del matí han sortit del Camp Nou deu autocars en direcció al Principat, amb més de 600 socis. Dos vehicles més han sortit d’altres punts de Catalunya: un des de Girona i un altre des de Tarragona. Aquest grup de culers té prevista l’arribada a Mònaco cap a les 14 h hores després de vuit hores de carretera.
 
Optimisme generalitzat
 
2011-08-26_AFICION_05.JPGL’afició ha encetat el viatge amb optimisme de cara a la final i amb confiança en l’equip. “Il·lusió”, “bon espectacle” i “guanyarem”, han estat les consignes més escoltades aquest matí quan encara no havia sortit el sol a l’esplanada del Gol Nord del Camp Nou, des d’on ha sortit l’expedició.
 
La UEFA ha ofert informació de servei per als aficionats que es desplacen a la final sobre com accedir a la capital a través de carretera i sobre com arribar a l’estadi Louis II.

Cardoner, sobre l'afició

Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona, ha assegurat des de Montecarlo que l’arribada de barcelonistes al Principat s’està duent a terme de manera esglaonada. El fet que es tracti “d’un viatge fàcil a un lloc molt agradable” afavoreix l’asitència de culers al partit, ha comentat. Cardorner ha recordat també que la coincidència “amb l’estiu i les vancances” fa d’aquest desplaçament una ocasió ideal per a veure al primer equip en acció en una final europea.
  

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana