Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les classes del Barça acolliran 185 nens


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.08.2011 12:47

Les classes del Barça acolliran 185 nens

www.fcbarcelona.cat


Les sessions de tecnificació que imparteix cada any l’FCB Escola acolliran aquest estiu un total de 185 nens i nenes que viuran l’experiència d’aprendre i millorar els gestos tècnics del futbol en unes instal·lacions d’elit.


Foto: Arxiu
Foto: Arxiu

 
Els Camps 5, 8 i 9 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan d’Espí rebran del 29 d’agost a l’1 de setembre, ambdós inclosos, fins a 185 nens i nenes nascuts entre el 1999 i el 2005. Aquestes classes del Barça van adreçades a jugadors de camp i també a porters amb l’objectiu d’aprendre, millorar i perfeccionar les principals tècniques del futbol.
 
Classes amb marca Barça

Aquestes classes del Barça consten de quatre sessions de tecnificació, que compten amb tècnics de l’FCB Escola amb experiència en la docència infantil i titulació oficial de l’FCF. A més, tots els inscrits rebran una atenció personalitzada, és a dir, que l’entrenador tindrà una gran incidència sobre els alumnes, i coneixeran els valors humans i futbolístics que representa el FC Barcelona. L’alumnat haurà de venir canviat i anar amb botes multitac.

Els continguts

En aquestes classes es treballaran diversos aspectes de la tècnica futbolística a través de jocs de possessió, rondos i partits. Els inscrits podran perfeccionar el seu xut a porteria, el control orientat i el driblatge, entre d’altres habilitats.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana