Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Festa Barça, a punt


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.08.2011 13:39

La Festa Barça, a punt

www.fcbarcelona.cat


El recinte de la Festa Barça s’està enllestint per donar cabuda als socis i penyistes acreditats del Club durant els propers 20, 21 i 22 d’agost. Serà un punt de trobada culer amb activitats i àmplies zones ‘chill out’.     
La Festa Barça comença a ser una realitat. Durant aquest divendres s’estan duent a terme els últims retocs al recinte d’aquest esdeveniment, que ocupa 5.000 m² i està ubicat entre els accessos 14 i 15 del Camp Nou. La Festa començarà aquest dissabte 20 d’agost i s’allargarà fins dilluns dia 22. Aquest espai neix amb la voluntat de ser un punt de trobada per al barcelonisme que permeti als socis sentir-se partícips del Club en un context d’oci i distensió.

Diversió i valors
 
2011-08-19_FESTA_BARCxA_11.JPGA la Festa Barça, s’hi troben diverses carpes climatitzades per dur a terme diverses activitats. A l’anomenat Espai Social, que compta amb una barra de restauració i de beguda, s’hi projectaran els millors moments futbolístics recents en una pantalla gegant de 24 m 2.  La Fundació FC Barcelona hi té instal·lat també en aquest recinte un camp de futbol de dimensions reduïdes. Allà,  tots els infants i joves que ho desitgin estan convidats a jugar-hi, posant en pràctica els valors positius de l’esport.
 
El títol de la Supercopa, present
 
Un globus aerostàtic que s’alçarà fins a 40 metres, un estand de l’FCBotiga per comprar marxandatge del Club i un espai on es podran visitar les 16 copes aconseguides la temporada passada, més la recent Supercopa d’Espanya, són algunes de les propostes de la Festa Barça. L’Agrupació Barça Veterans i el Casal de l’Avi també tindran el seu espai, així com la Creu Roja, que oferirà informació als socis sobre el projecte ‘T’acompayem’ que el FC Barcelona impulsa amb aquesta entitat per als socis amb dificultats de mobilitat.
 
Exclusiu per a socis i penyistes acreditats

Per accedir a la Festa Barça serà indispensable presentar el carnet de soci. Tots els socis podran entrar amb un acompanyant, no necessàriament afiliat a l’Entitat. Els penyistes acreditats al Congrés Mundial de Penyes també podran accedir-hi. Les portes d’aquest Barça Village estaran obertes ininterrompudament des de les 10 del matí fins a les 20 hores durant els tres dies.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana