Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els èxits blaugrana, a la Revista Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.08.2011 12:53

La Revista Barça repassa la reeixida i històrica temporada 2010/11

www.fcbarcelona.cat


La publicació blaugrana repassa l’històric curs 2010/11 en el qual les cinc seccions professionals –futbol, bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins– han aixecat 16 títols. Un èxit mai assolit en els 111 anys d’història de l’Entitat.


Portada del número 52 de la Revista Barça il·lustrada per Conrad Roset.
Portada del número 52 de la Revista Barça il·lustrada per Conrad Roset.

La Revista Barça d’aquest mes d’agost recull els èxits esportius que han aconseguit les seccions professionals durant la temporada passada. La portada de la publicació, feta per l’il·lustrador Conrad Roset, busca resumir aquest fita històrica, i sota el títol ‘Il·lusions reals’ convida el lector a rememorar els 16 títols aconseguits entre el futbol, el bàsquet, l’handbol, el futbol sala i l’hoquei patins.

Un any històric

Els periodistes Martí Perarnau i Jimmy Burns són dos dels col·laboradors d’aquest número. Perarnau, des de Madrid, i Burns, des de Londres, analitzen l’èxit esportiu del FC Barcelona, on les cinc seccions professionals han guanyat 16 dels 24 títols en joc. Una xifra sense precedents en els 111 anys d’història del Club.

‘Benvingut, Alexis’

I ja pensant en la temporada 2011/12, Alexis Sánchez ha estat el primer fitxatge per al Barça de Guardiola. La Revista Barça analitza la incorporació del primer xilè al FC Barcelona i també repassa les seves primeres hores com a blaugrana.

En la secció de l’EX... el protagonista és Roberto de Oliveira, més conegut com Roberto Dinamita, jugador que va arribar el 1980 i va tenir un pas fugaç per Can Barça.

Entrevistes a Susana Monje i Eduardo Mendoza

Al llarg de les 65 pàgines del número 52 de la Revista Barça, també trobarem una entrevista amb la directiva i tresorera del Club, Susana Monje, en la qual explica la seva tasca dins el Club, i com compagina la direcció de la seva empresa i el fet de ser mare. Els lectors també descobriran la faceta barcelonista i una mica desconeguda de l’escriptor Eduardo Mendoza.

Descobrim la nova Masia

La nova Masia
ja està en marxa i la Revista Barça vol presentar l’edifici situat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una instal•lació més moderna, però que vol continuar tenint l’esperit de l’antiga Masia. L’arribada d’Eusebio Sacristán com a tècnic del Barça B també té el seu espai dins la publicació culer.

Balanç social

Finalitzada la temporada 2010/11 és moment de fer balanç. En aquest cas, de l’Àrea Social, en la qual en els últims 12 mesos s’ha donat un impuls per donar més protagonisme als socis.


+ Fes clic aquí per descarregarte la Revista Barça del mes d'agost (pdf)

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana