Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un banderí del 1957, el nou tresor del Museu


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

09.08.2011 11:59

El Museu del Barça incorpora un banderí de l’any inaugural del Camp Nou

www.fcbarcelona.cat


El Museu blaugrana compta amb un nou tresor: un banderí blaugrana del 1957, any d’inauguració del Camp Nou. Aquesta nova incorporació respon a la voluntat de la Junta Directiva d’enriquir i incrementar el valor patrimonial del Club.


El banderí del 1957 a una de les vitrines del Museu del FC Barcelona. Foto: Alex Caparrós
El banderí del 1957 a una de les vitrines del Museu del FC Barcelona. Foto: Alex Caparrós

Un banderí del 1957, any en què es va inaugurar el Camp Nou, és el petit tresor que ha incorporat el Museu del FC Barcelona i que es troba al costat d’altres objectes d’aquell any històric per al barcelonisme. El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, va estar present en l’acte de presentació i col·locació d’aquesta joia històrica a les vitrines del Museu, on va valorar molt positivament aquesta nova adquisició: “La nostra voluntat és enriquir i incrementar el valor patrimonial i històric del nostre club”.

La col·laboració dels socis i aficionats, cabdal

Treballar en el manteniment i creixement del patrimoni i la memòria històrica del Barça és una ferma voluntat del Club i de la Junta Directiva. Jordi Cardoner recorda, però, la importància de la col·laboració dels socis i aficionats en aquesta tasca. I és que al llarg dels anys, el Museu blaugrana ha rebut nombroses donacions de petits i grans tresors de la història culer, gestos que el vicepresident agraeix moltíssim: “La generositat dels socis i aficionats que es dignen a cedir o a donar peces rellevants de la nostra història fa més gran el nostre club. Saben la importància que té això per al Barça i volen compartir-ho”.

Una instal·lació viva

El Museu del FC Barcelona és una instal·lació viva en la qual no es deixa de treballar perquè vagi creixent. Petites incorporacions, com la d’aquest banderí del 1957, o la creació de nous espais, com el dedicat als 16 títols del curs 2010/2011, són alguns exemples d’aquesta voluntat de constant millora i alhora un argument que permet entendre perquè el Museu Josep Lluís Núñez registra xifres històriques, amb prop d’un milió i mig de visitants durant la temporada passada.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana