Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Èxit social de la gira


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.08.2011 14:06

Èxit social del Turkish Airlines US Tour

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona tanca la gira pels Estats Units satisfet per la projecció del Club a escala internacional gràcies, en bona part, als acords de caire solidari tancats amb la Bill&Melinda Gates Foundation i la Fundación Pies Descalzos.La projecció del FC Barcelona pels Estats Units durant aquesta gira s’ha vist altament reforçada gràcies als acords socials de col·laboració que el Club ha arribat amb entitats de gran renom internacional. Els més beneficiats, com sempre, els nens i nenes amb alta risc de vulnerabilitat. A Miami la Fundació del FC Barcelona va presentar l’acord amb la Fundación Pies Descalzos, fundada per Shakira, i que treballarà amb els infants més vulnerables de Colòmbia i els Estats Units.

Projectar els valors entre els més petits

2011-08-01_FUNDACION_54.JPGEn aquest sentit, s’ha pronunciat el vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner, que d’aquests dies pels Estats Units es queda “amb els infants, perquè és el món d’il·lusió”. “És un món pel qual estem treballant moltíssim. Volem projectar valors bàsicament per a ells, perquè siguin ells els que utilitzin aquesta bona eina de l’esport, del futbol...”, apunta Cardoner.

L’acord amb Bill&Melinda Gates Foundation

A Washington, el FC Barcelona va presentar l’acord de col·laboració amb Bill&Melinda Gates Foundation per eradicar la poliomelitis. Un acte que va tenir moltíssima repercussió a escala internacional. El directiu i vicepresident de la Fundació del FC Barcelona, Ramon Pont, que va viure de molt a prop l’esdeveniment, apunta que “estar amb la Fundació de Bill Gates no té preu”. Destaquen les paraules del cofundador de Microsoft, en les quals va assegurar que “compartim els valors del FC Barcelona", a l’hora que Gates també va valorar que “una fundació en un club és una cosa inusual”.

Consolidar la vessant social del Club

2011-08-02_ESCUELA_FCB_10.JPGA més d’aquests dos acords, durant aquests dies el Club ha visitat les penyes barcelonistes de Miami i Washington, ha reforçat el seu compromís amb Unicef en un acte a Dallas, s’ha reunit amb el Banc Interamericà de Desenvolupament (BIC), i ha visitat el campus del FC Barcelona de Miami. Cardoner sap que el gran moment esportiu de l’equip és fonamental per tenir aquest suport als Estats Units. Per això creu que “des de l’Àrea Social volem enfortir i consolidar el nostre creixement, perquè això permeti que en els moments una mica difícils esportivament no s’alteri aquest suport".

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana