Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Fundació, de campus a Basilea


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.08.2011 15:23

La Fundació, de campus a Basilea

www.fcbarcelona.cat


Aquesta setmana la Fundació FC Barcelona ha estat representada a l’Special Youth Campus 2011 de Basilea (Suïssa) per vuit joves que pertanyen a l’Special Olympics Catalunya.


Alguns dels participants del Campus amb Yann Sommer, el porter del FC Basel.
Alguns dels participants del Campus amb Yann Sommer, el porter del FC Basel.

Viure experiències com les de fer d’entrenador de futbol o entrenar al costat de jugadors professionals, són algunes de les vivències de les quals aquests dies vuit joves d’entre 12 i 20 anys han gaudit a l’Special Youth Campus 2011, que ha tingut lloc a la ciutat suïssa de Basilea. Aquests joves són esportistes que pertanyen a l’Special Olympics Catalunya i han estat seleccionats per aquesta entitat en col·laboració amb la Fundació FC Barcelona.

Èxit total

SG100502.JPGEn la seva cinquena edició, aquest campus ha estat tot un èxit, no només perquè els seus participants han gaudit d’activitats esportives i socials, sinó perquè, enguany, també hi han participat tècnics d’equips com el Werder Bremen, el Bayern Leverkusen i el FC Basel. Uns dels dies que més impacte positiu va causar sobre els participants va ser dijous passat, quan un total de sis jugadors professionals del FC Basel, entre ells, alguns internacionals amb Suïssa, van participar en un dels entrenaments. “És una experiència única, em va fer molt feliç quan em van seleccionar. Les activitats són molt divertides i els entrenaments han estat genials”, deia Yerai Moliner, un dels participants del Campus.

D’altra banda, Jordi Mula, un dels entrenadors del Campus, ens explicava que “ ha estat una experiència molt enriquidora per als participants, els ha permès conèixer una altra cultura futbolística i integrar-se amb altres companys”.

Aquest projecte a Basilea 2011 s’emmarca dins de la nova col·laboració de la Fundació FC Barcelona amb Special Olympics, estretament lligada als objectius de la Fundació, que són transmetre els valors inherents a l’esport als nens i nenes.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana