Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Fundació, a la Festa Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.08.2011 11:34

La Fundació del FC Barcelona tindrà un espai propi a la Festa Barça

www.fcbarcelona.cat


Transmetre els valors inherents a l’esport i al barcelonisme és un de les tasques habituals de la Fundació del FC Barcelona. Mitjançant jocs en un camp de futbol de dimensions reduïdes, aquesta tasca continuarà durant la Festa Barça.


Beneficiaris dels XICS en una prova pilot del projecte Futbol Net. Foto: Alex Caparróss
Beneficiaris dels XICS en una prova pilot del projecte Futbol Net. Foto: Alex Caparróss

Una festa exclusiva per als socis
La Festa Barça tindrà lloc del 20 al 22 d’agost en un espai d’accés exclusiu per a socis ubicat entre els accessos 14 i 15 del Camp Nou. El recinte estarà obert des de les 10 hores fins a les 20 hores ininterrompudament, i presentar el carnet de soci a l’entrada serà imprescindible per accedir-hi. Cada soci podrà anar acompanyat d’una persona no necessàriament sòcia de l’Entitat.

En el recinte de 5.000 m² que acollirà la Festa Barça hi haurà un espai dedicat a la Fundació del FC Barcelona. Es tracta d’un camp de futbol de dimensions reduïdes on es durà a terme un joc que englobarà l’esport i l’educació en valors.

El paper formador de la Fundació

“La Fundació, com a part important del Club, també vol involucrar-se en activitats socials com la Festa Barça”, assegura Josep Cortada, director de la Fundació del FC Barcelona. L’objectiu és “informar i fer partícips a socis, nens i joves dels valors propis de la Fundació i del Club”: “El treball en equip, la solidaritat i l’esforç són valors que el Barça té molt presents i que nosaltres intentem fer extensiu arreu”.

Aquesta activitat és una mostra més de l'interès de la Fundació per apropar-se al territori català i als socis del FC Barcelona en particular. Igual que en d’altres projectes de la Fundació, com el Futbol Net o el Juga-la!, els valors positius de l’esport són els protagonistes i, en definitiva, eines poderoses per fomentar el civisme i la cohesió social.

Joc i futbol, però amb valors

L’objectiu del joc que es farà durant la Festa Barça és aconseguir punts a través de jocs esportius per poder assolir els sis valors del taulell: solidaritat, esforç, responsabilitat, igualtat, respecte i treball en equip. Qui assoleixi aquests sis valors guanyarà la copa més grossa. 

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana