Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Festa Barça: les 16 copes a l’abast dels socis


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

01.08.2011 14:09

La Festa Barça comptarà amb un espai on s’exhibiran les 16 copes del curs 2010/11

www.fcbarcelona.cat


Els fruits de la millor temporada de la història del FC Barcelona no hi faltaran a la Festa Barça. I és que els socis podran fotografiar-se al costat de les 16 copes aconseguides pels equips professionals durant el curs 2010/11.


Les 16 copes del curs 2010/2011 al Museu del FC Barcelona. Foto: Alex Caparrós.
Les 16 copes del curs 2010/2011 al Museu del FC Barcelona. Foto: Alex Caparrós.

Una festa exclusiva per als socis
La Festa Barça tindrà lloc del 20 al 22 d’agost en un espai d’accés exclusiu per a socis ubicat entre els accessos 14 i 15 del Camp Nou. El recinte estarà obert des de les 10 hores fins a les 20 hores ininterrompudament, i presentar el carnet de soci a l’entrada serà imprescindible per accedir-hi. Cada soci podrà anar acompanyat d’una persona no necessàriament sòcia de l’Entitat.
A mesura que passen els dies es van coneixent més detalls sobre les activitats que acollirà la Festa Barça i les personalitats que hi participaran. Davant una efemèride social d’aquesta magnitud, les 16 copes del curs 2010/11 ja han confirmat la seva assistència.

La millor temporada del Club en una instantània

Una petita part del Museu del FC Barcelona es traslladarà, durant tres dies, a un espai habilitat per a l’ocasió al Barça Village. Així, els socis barcelonistes podran admirar i fotografiar-se al costat dels 16 títols blaugrana aconseguits durant la millor temporada de la història del Club.

Les seccions professionals tampoc faltaran a la cita

La Festa Barça comptarà amb la participació dels equips de les seccions professionals del FC Barcelona. I és que durant el cap de setmana, jugadors i tècnics del Barça Regal, el Barça Interesport, el Barça Alusport i el Barça Sorli Discau passaran pel Barça Village per gaudir de les activitats, signar autògrafs i fotografiar-se amb altres socis
barcelonistes.Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana