Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Seient Lliure del curs 2011/12 ja està actiu


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

01.08.2011 14:32

Els abonats ja poden alliberar els seus seients per al curs 2011/12

www.fcbarcelona.cat


A partir d’aquest dilluns 1 d’agost els abonats que ho desitgin poden alliberar el seu seient de cara a la temporada 2011/12. Enguany, el servei del Seient Lliure també estarà actiu a través del lloc web del Club.


Els abonats ja poden alliberar els seus seients per al curs 2011/12

Ja es coneix el calendari de partits del primer equip de futbol per al curs 2011/12 i, des d’aquest dilluns, el servei del Seient Lliure ja està actiu. Així, a partir d’aquest dilluns els socis abonats que coneguin la disponibilitat que tindran per assistir als enfrontaments de Lliga que es disputaran al Camp Nou ja poden alliberar el seu seient.

El lloc web del Club, nova eina d’alliberament

Enguany, el lloc web del Club se suma als fins ara canals habituals d’alliberament de localitats. Ara, els socis podran alliberar ells mateixos el seu seient des de l’ordinador de casa només amb l’ajuda de la clau de soci i el seu número personal. Trucar al telèfon 902 18 99 00 o desplaçar-se a un terminal Servicaixa continuen sent dues vies alternatives per permetre que altres socis i barcelonistes gaudeixin de la màgia blaugrana al Camp Nou.

Èxit del Seient Lliure durant el curs 2010/11

Poder animar l’equip des de la graderia de l’estadi barcelonista és un privilegi del qual no poden gaudir tots els socis i aficionats. Gràcies al Seient Lliure, 400.000 culers van poder veure en persona el futbol i la màgia del millor equip del món la temporada passada. Amb l’objectiu de tenir un Camp Nou sempre ple, el Club treballa per mantenir i millorar l’eficàcia d’aquesta eina durant aquest curs 2011/12.

Informa’t de les novetats i beneficis d’alliberar el teu seient.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana