Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Faus: “La Junta està raonablement satisfeta”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.07.2011 19:18

Faus: “La Junta està raonablement satisfeta”

www.fcbarcelona.cat


La reducció de la partida de pèrdues en 12, 1 milions d’euros és la millor notícia que es destil·la de la liquidació de l’exercici 2010/11. Amb la prudència i la solvència com a bandera, el Club preveu tancar el proper curs amb beneficis.


Foto: arxiu FCB
Foto: arxiu FCB

La Junta Directiva ha aprovat aquest dimarts a la tarda la liquidació de l’exercici del curs 2010/11 . La temporada s’ha tancat amb 9,3 milions d’euros de pèrdua, una xifra notablement inferior a la prevista en el pressupost aprovat en la passada Assemblea de Compromissaris, que preveia 21,4 milions de pèrdua. Ambtot, un tancament que el vicepresident econòmic del FC Barcelona, Javier Faus, ha valorat positivament: “Estem raonablement satisfets, ja que hem tancat la temporada amb 9,3 milions de pèrdues, quan el pressupost preveia unes pèrdues de 21,4 milions. Tot i això, no estem satisfets del tot, ja que el Barça sempre ha de guanyar diners i, per tant, esperem el curs vinent començar a donar beneficis”.

“Haver guanyat la Champions, l’acord amb Qatar Foundation que ha donat més ingressos de màrqueting dels previstos, l’augment del taquillatge al Camp amb un bon alliberament del Seient Lliure i les bones xifres del Museu són les claus d’aquesta reducció de pèrdua”, ha apuntat Faus.

Econòmicament optimistes de cara al curs 2011/2012

El vicepresident econòmic s’ha mostrat optimista de cara al pressupost de l’exercici 2011/2012 que es presentarà a la pròxima Assemblea de Compromissaris, tot i que ha volgut recordar que “l’economia del FC Barcelona continua sent delicada”: “Tot i haver reduït la partida de pèrdues, continuem tenint-ne. La nostra obligació és tancar amb beneficis a partir del proper exercici i així ho farem”. “Per primer cop en els dos últims anys presentarem un pressupost que preveurà beneficis”, ha destacat.

Amb les mateixes pautes d’acció

Pel que fa a les línies d’acció en la gestió econòmica, Faus ha insistit en el fet que “seran les mateixes seguides fins ara; pressupostarem uns ingressos inferiors als actuals, ja que, com sempre, només preveurem arribar a quarts de final de la Champions i, quant a les despeses, mantindrem la línia actual de solvència i austeritat”.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana