Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


FCB Watch, el Barça al teu mòbil


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.07.2011 10:56

FCB Watch, l'aplicació d'iPhone per conèixer on pots veure els partits del Barça

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona posa en marxa l'FCB Watch, una nova aplicació d'iPhone que permet a tots els seguidors barcelonistes conèixer, mitjançant el telèfon mòbil, els pròxims partits del Barça i els locals públics on es pot veure la retransmissió


FCB Watch, l'aplicació d'iPhone per conèixer on pots veure els partits del Barça

Suport al Mobile World Congress
La setmana passada es va saber que la ciutat de Barcelona serà la seu del congrés mundial de telefonia mòbil (Mobile World Congress) més important del món entre el 2013 i el 2018. El FC Barcelona ha ofert el seu incondicional suport a aquesta candidatura.

A més, el Club treballa en la potenciació de les noves tecnologies, com ja es va demostrar el 6 de juliol passat, quan Sandro Rosell va signar en persona l’acord amb Telefónica per potenciar les noves tecnologies al Camp Nou. El Barça té com a objectiu ferm encapçalar el potenciament de l’I+D a casa nostra, a Catalunya, col·laborant amb el patronat de la Fundació.cat.
L'FCB Watch és la nova aplicació d'iPhone que llança el FC Barcelona i que permet a tots els aficionats barcelonistes conèixer, mitjançant el telèfon mòbil, on podem veure els pròxims partits del Barça i els locals públics on es veuran les retransmissions del partit. L'FCB Watch funciona com una xarxa social de seguidors barcelonistes a través de la qual comuniquen on estan veient el partit o a on el veuran. D’aquesta manera, altres aficionats que busquin un local per veure el partit el podran trobar geolocalitzant-se.

Aquesta aplicació de mòbil és totalment gratuïta i per baixar-la a l’iPhone cal accedir a l’iTunes i descarregar-la. Cal tenir en compte que pròximament l'aplicació també estarà disponible per a Android.

Com funciona?

Un cop descarregada, els usuaris de l’aplicació que vulguin trobar un lloc per veure el partit hauran de seleccionar el partit amb l'FCB Watch a través de l´opció “Search” (buscar), indicar la destinació i, tot seguit, el telèfon facilitarà tots els locals on es pugui veure el partit. Tots aquells que ho desitgin podran confirmar, a través del botó ‘Event Confirm’ (‘confirmació de l’esdeveniment’), que en un local es pot veure el partit. Una vegada un local ha confirmat que farà el partit, podem confirmar que hi anirem, amb “I’m attending” (‘hi assistiré’), o que ja hi som fent un “Check in” (comprovació).

Si un usuari vol demanar que un bar faci un partit, es pot utilitzar l’opció “Request” (‘sol·licitud’). D’aquesta manera, farem saber al propietari del local que els seus clients volen veure els partits del Barça. L´opció “Favourites” permetrà identificar els locals preferits i l´usuari podrà rebre notificacions de promocions del local així com tenir accés a la planificació dels partits que tinguin previst retransmetre.

Segons Dídac Lee, directiu responsable de Noves Tecnologies, "l'aplicació servirà per acostar els aficionats a l'equip estiguin on estiguin a qualsevol punt del món". Aquesta iniciativa, pionera en el món del futbol, respon a la nova estratègia digital del Club de donar servei a tots els socis i simpatitzants. Tanmateix, aquest tipus d'accions també suposen una nova via de finançament del FC Barcelona en l'àmbit de les tecnologies i, en concret, de les plataformes mòbils.

[+] DESCARREGA'T L'APLICACIÓ

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana