Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Més localitats per a persones discapacitades


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.07.2011 10:42

S’amplien les localitats al Camp Nou per a les persones amb mobilitat reduïda

www.fcbarcelona.cat


El Club doblarà les localitats al Camp Nou destinades a les persones amb mobilitat reduïda. Aquest procés completa les obres fetes per millorar l’accessibilitat per a aquest col•lectiu, com ara la rampa d’accés al Gol Sud.


Foto: Arxiu FCB
Foto: Arxiu FCB

En finalitzar la Lliga, es van començar a adaptar les localitats i els espais per a aquests socis i aficionats. Fins ara, hi havia 13 i 14 localitats a cada Gol, una xifra que ara s’ha doblat i que, a partir de la temporada que ve i gràcies a aquestes obres, serà de 48 localitats, 24 a cada Gol. A més, cada plaça també comptarà amb un lloc per a un acompanyant proper a la localitat. Fins ara, aquestes persones no disposaven d’un seient numerat proper i fix. Per tant, la capacitat global després d’aquesta reforma serà de 48 places i 48 places més per a acompanyants a tot l’Estadi.

Aquestes obres es van començar després de l’últim partit a l’Estadi contra el Deportivo de la Corunya i, en quatre setmanes, el Club les ha pogut completar per tal de millorar les condicions d’aquests espais per a aquest col•lectiu de socis i aficionats.

 
Més visibilitat i places numerades

grafic_mobilitat_reduida_camp_nou.jpgAquestes localitats estan situades entre les boques 117 i 122 al Gol Sud i entre la 144 i la 149 al Gol Nord. A banda d’ampliar el nombre de localitats, també s’ha millorat la visibilitat al terreny de joc. A més, després de les obres de millora, cada abonat disposarà del seu espai numerat, cosa que abans no passava.

Millora dels accessos

Aquestes obres al Camp Nou completen les que també s’han fet a l’Estadi recentment per a les persones amb mobilitat reduïda. Al mes de gener, el Camp Nou va estrenar una rampa al Gol Sud, a l’accés 19, per adaptar l’accés a aquestes localitats als socis i aficionats que presenciaven els partits des d’aquesta zona. Així mateix, també s’han millorat i reformat els sanitaris a la zona de mobilitat reduïda.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana