Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rècord històric d’assistència al Museu


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.07.2011 12:30

Les visites al Museu del Barça creixen un 27% en el curs 2010/11

www.fcbarcelona.cat


Amb prop d’un milió i mig de visitants i un augment del 66% en la facturació, el Museu del FC Barcelona tanca temporada amb un balanç més que satisfactori. El nou format, els nous continguts i els èxits culers són a l’origen d’aquest èxit.Rècord absolut i històric. Aquesta és la conclusió del balanç de temporada del Museu del FC Barcelona que durant el curs 2010/11 ha rebut un total d'1.492.867 visites. Així, l’assistència al Museu s’ha vist incrementada en un 27% respecte al curs anterior, un augment que es tradueix en 320.846 visitants més que el curs 2009/10, quan es va registrar una entrada d’1.172.021 persones. L’augment d’afluència ha propiciat un increment en la facturació, que ha crescut un 66% .

El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, valora “molt positivament” els resultats obtinguts “per un espai molt significatiu que ajuda a entendre perquè el Barça és més que un Club”.

Identitat i èxits culers com a claus de l’èxit

“El factor de l’excel·lència esportiva del nostre equip és indiscutible, ja que fa que el FC Barcelona sigui un pol d’atracció en l'àmbit nacional i internacional. Fora dels resultats esportius, la grandesa social del nostre club i els valors que hem estat capaços de transmetre arreu del món han estat vitals”. Aquests són, segons Jordi Cardoner, els principals factors de l’èxit d’entrada del Camp Nou Experience.

El Camp Nou, una parada indispensable

2010-06-13_VISITA_CAMP_NOU_EXPERIENCE_021.jpgDes de la seva inauguració, el Camp Nou Experience ha estat un èxit rotund i la visita a l’estadi barcelonista s’ha convertit en parada gairebé indispensable de les expedicions turístiques a la Ciutat Comtal. La inclusió de la visita en els programes dels Tour Operadors fa que els mesos d’estiu siguin els més concorreguts. Així, el mes d’agost passat va ser amb 214.526 visites el període de més afluència. D’altra banda, les mínimes mai han baixat dels 54.000 visitants mensuals.

Increment del públic local

Malgrat que el gruix de visitants del Museu continua sent estranger, la renovació i modernització de les instal·lacions ha despertat l'interès del públic local. L’augment d’aquesta partida de visitants satisfà molt el Club, que espera que aquesta tendència continuï durant el curs vigent i poder recordar la que ha estat la millor temporada de la història del Club.

El Museu, una instal·lació viva

La satisfacció pels resultats obtinguts és innegable, però va acompanyada per la voluntat de continuar treballant per mantenir-los i fins i tot millorar-los. “El Club entén que el Museu del Barça ha de ser un museu viu que es pot alimentar d’una font que avui dia no té preu, com són els objectes cedits per socis i aficionats”, assegura Cardoner.

La creació d’un nou espai per als 16 títols professionals aconseguits el curs 2010/11, la inauguració d’una exposició permanent de la Fundació i l’actualització dels continguts multimèdia són algunes de les futures iniciatives que emprendrà el Museu barcelonista.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana