Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Assemblea: reunions prèvies amb els socis


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

08.07.2011 14:30

Assemblea: reunions prèvies amb els socis compromissaris

Roger Bogunyà


El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, ha anunciat que abans de l’Assemblea General es convocaran reunions amb els socis compromissaris per oferir tota la informació d’àmbit econòmic.En l’inici de la seva roda de premsa de balanç, el vicepresident Jordi Cardoner ha avançat que a partir d’ara els socis compromissaris podran conèixer abans la informació que es faci pública el dia de l’Assemblea. “Volem que sigui participativa i representativa”, ha declarat. D’aquesta manera, el soci gaudirà de més temps d’estudi i anàlisi de les dades i evitarà conèixer tota la informació econòmica el mateix dia de l’Assemblea. Cardoner ha explicat que, amb aquestes reunions prèvies, el Club guanyarà en “ transparència i proximitat”.

El vicepresident ha informat que l’Assemblea d’enguany serà al setembre o a l’octubre i que, amb la voluntat de potenciar la participació, tornarà a coincidir amb un dia de partit al Camp Nou.

Abonaments: novetats en el canvi de nom

Jordi Cardoner també ha comunicat una novetat pel que fa a la gestió del canvi de nom en els abonaments al Camp Nou. A partir d’ara, caldrà tenir una antiguitat mínima de dos anys a la llista d’espera, condició que s’afegeix a les que ja existien. Cal recordar que per fer un canvi de nom en un abonament s’ha de tenir una antiguitat de més de cinc anys de soci, ser familiar de primer grau i, en el cas del canvi de nom entre no familiars, haver fet un pagament durant sis temporades. Cardoner ha aclarit que aquesta nova condició pretén evitar el mercadeig que es duu a terme fora de la legalitat.

Les entrades per a les finals

2011-07-08_CARDONER_13.JPGUn altre punt destacat de la compareixença de Jordi Cardoner ha estat el de les entrades de les finals. Aquesta temporada, al contrari del que es feia abans, el Club ha distribuït un 85% del total de les entrades de què disposava i només un 15% han anat destinades a compromisos (en temporades anteriors la relació era d'un 80% i d'un 20%, respectivament). “Amb menys compromisos, afavorim el col·lectiu social”, ha afirmat Cardoner. En total, comparant la final de Wembley amb la de Roma, es van assignar un 44% menys d’invitacions.

La massa social s’estabilitza

Fent balanç de temporada, Cardoner ha posat èmfasi en l’estabilització del nombre de socis. “Som el millor Club del món i ens importa la qualitat, no la quantitat”, ha recordat, abans d’assenyalar que en els darrers anys el nombre de baixes s’havia disparat fins als 15.000 anuals, la meitat amb menys de cinc anys d’antiguitat. “ Volem socis identificats amb el Barça”, ha afegit, i ha donat una dada que explica la salut social de l’Entitat: el nombre de socis en edat infantil segueix creixent, cosa que garanteix “la força social per als propers 25 i 50 anys”.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana