Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rosell: “Hem unit la nostra Masia a la de Telefónica”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.07.2011 16:39

Rosell: “Hem unit la nostra Masia a la de Telefónica”

www.fcbarcelona.cat


El president Sandro Rosell, el directiu de noves tecnologies, Dídac Lee, i els màxims responsables de Telefónica i Telefónica I+D valoren molt positivament l’acord pioner en noves tecnologies que han subscrit aquest dimecres.Rosell ha volgut destacar que gràcies a aquesta aliança fins ara inèdita en el món de l’esport, s’uneix talent: el del Barça i el de Telefónica I+D. “Hem unit la nostra Masia a la de Telefónica. Així com el Barça té la seva Masia, Telefónica també la té, que és Telefónica I+D. Aquí és on tenen uns talents espectaculars i cervells que són els millors en desenvolupament en noves tecnologies”, ha resumit el president del Barça en la presentació d’aquest acord.

Segons el president, aquest és un exemple més que el FC Barcelona busca ser referència també en aquest àmbit: “El Barça sempre busca l’excel·lència. A nivell esportiu, l’hem aconseguit. Aquest any ha estat el millor en la història del Club, en les seccions professionals. Volem buscar l’excel·lència social, l’econòmica, la institucional i també la tecnològica”.

Beneficiós per als socis i aficionats

En aquest sentit, Rosell s’ha mostrat convençut que aquest acord històric serà positiu per al Club i per als socis i aficionats: “Amb aquest acord per tres anys i amb els vostres Messis, tindrem productes òptims per al Barça, els socis i a totes les àrees del Club”.

El president també ha subratllat que el talent d’aquest centre de recerca és clau amb vista al futur de l’Entitat. “Aconseguirem productes molt bons i els primers que se’n beneficiaran seran el Barça i els nostres socis. Hi haurà serveis i facilitats, entre d’altres, una millor connectivitat i connexió a l’Estadi”.

Els primers en xarxes socials

El directiu responsable de les noves tecnologies, Dídac Lee, ha assistit a aquesta important firma. Per Lee, es tracta de cobrir les necessitats que té el Club i els seus socis: “Som líders a nivell mundial en xarxes socials com Facebook i Twitter. Per això, tenim necessitats que no tenen altres clubs. Necessitem solucions innovadores”.

El directiu destaca el talent dels investigadors de Telefónica. “Confio que amb Telefónica I+D tinguem productes que ens permetin ser més a prop dels aficionats i socis, perquè tinguin una experiència millor. També serà una nova font d’ingressos i de creixement per al Club gràcies al món ‘on line’.

Acord important per a Telefónica

El director general de Telefónica de Catalunya, Kim Faura, i el màxim responsable de Telefónica I+D, Pablo Rodríguez, han destacat que volen traslladar la seva recerca i eines a altres institucions i organismes.

“Volem portar la innovació més enllà i treure-la més enllà de la Telefónica I+D perquè es puguin aprofitar altres institucions. Volem posar tota aquesta capacitat tecnològica i científica al servei del Barça i combinar aquest planter del Barça i el de Telefónica. És un acord obert per assegurar quines són les àrees d’interès comú”, ha explicat Rodríguez.

Pel director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura, és una unió de dues entitats pioneres. “Posarem a l’abast del Barça el nostre centre de recerca, Telefónica I+D. Quan uneixes líders, com en aquest cas, l’equip més admirat i la companyia de telecomunicacions més admirada segons Fortune, només poden passar coses bones”.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana