Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Sorteig per a Mònaco


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.07.2011 11:34

Sorteig per a Mònaco

www.fcbarcelona.cat


Dimecres, 6 de juliol se celebrarà el sorteig per a la final de la Supercopa d’Europa a Mònaco. Quan falta més d’un dia per al tancament de les peticions, ja són més de 7.057 les entrades sol·licitades.


Foto: Arxiu.
Foto: Arxiu.

Dimecres a les 10 h, a la Sala París, tindrà lloc el sorteig de les entrades per a la final de la Supercopa d’Europa. Aquest dilluns al matí a les 11 h ja eren 7.057 les entrades sol·licitades per aquest compromís a través de 2.875 peticions. Hi haurà sorteig, ja que el Club disposava de 3.740 entrades per als socis .

Cal recordar que el procés de sol·licitud de localitats per a la final de la Supercopa d’Europa, que disputaran el FC Barcelona i el FC Porto el pròxim 26 d’agost a les 20.45 hores a l’Stade Louis II de Mònaco, és exclusiu per als socis del Club. El preu d’aquestes localitats va dels 30 als 130 euros i es tancarà aquest dimarts, 5 de juliol, a les 19.00 h.

Comunicació immediata

Els dies 6 i 7 de juliol el Club comunicarà als socis agraciats el procés per a la recollida de les entrades, que serà de l’11 al 15 de juliol.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana