Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça recupera patrimoni


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.12.2010 17:24

El Barça recupera patrimoni

www.fcbarcelona.cat


La Junta ha arribat a un acord amb MCM Group que permet al Barça recuperar la titularitat de la parcel·la de Sant Joan Despí sense penalitzacions econòmiques.


2010-11-08_RP_TONI_FREIXA_005.jpgEl portaveu Toni Freixa ha comparegut aquest dijous davant els mitjans de comunicació per exposar els acords adoptats en l’última reunió de la Junta Directiva de l’any 2010. La compareixença ha començat amb l’anunci “d’un acord que ha de satisfer molt tots els socis”. I és que el Barça recupera patrimoni: “El Club ha arribat a un acord amb MCM Group per recuperar la titularitat de la parcel·la de Sant Joan Despí que havia estat objecte d’un contracte de compravenda i suposava, per tant, la despatrimonialització del Club”. 

Acord sense penalitzacions
 
60-529_11.jpgLa bona predisposició de MCM Group en les negociacions ha permès assolir un acord que consisteix a “retornar els diners que s’havien ingressat, 1,5 milions d’euros més 3 milions en concepte d’IVA, sense cap mena de penalització”. Freixa ha explicat que aquest patrimoni es recupera “per donar-li l’ús que ha de tenir, que no és altre que un ús en equipaments esportius i instal·lacions”.  
   
96 nous seients a l’Estadi
 
El Club continua treballant per facilitar l’accés a l’Estadi als col·lectius amb discapacitats físiques. Una feina que ja s’ha començat a materialitzar: “S’han creat 48 nous seients als gols per a discapacitats amb els respectius seients per als acompanyants. En total es tracta de 96 noves localitats”. Aquesta reforma, que s’aplicarà a les dues zones de gol de l’estadi, ha implicat la supressió de 212 seients ordinaris que afecten 117 abonats, que seran reubicats.

El Barça, referent en animació no violenta

fcb-inter.JPGLa Junta Directiva ha aprovat per unanimitat la creació d’una grada d’animació a l’Estadi per resoldre “una mancança històrica del barcelonisme”. Sense posar data al calendari, Freixa ha exposat una condició ‘sine qua non’ perquè es pugui desenvolupar aquest projecte: “Caldrà que es garanteixi el respecte absolut a la política del Club de tolerància zero amb els violents a l’Estadi”. La no violència, el respecte i la tolerància seran els principis que regiran una grada que estarà regulada per una comissió mixta formada per representants del Club, del cos dels Mossos d’Esquadra i dels diferents grups d’animació.  
   
Possibilitat de canvi de norma en els viatges
 
En referència amb les especulacions que asseguren que la RFEF podria obligar els equips a dormir la nit abans a la ciutat on es disputa el partit,Toni Freixa ha assegurat que, si es confirmés, “ens sobtaria, perquè semblaria una norma que aniria dirigida només a un equip” i que, en qualsevol cas, “es farà tot el possible per procedir segons els interessos de l’equip”.

Informació de la gira de pretemporada 2011/12 als EUA

En relació a la informació facilitada aquest matí pel portaveu de la Junta, Toni Freixa, respecte a la gira de pretemporada, el Club puntualitza que en relació a les dates i els tres equips amb els que s'enfrontarà el FC Barcelona als Estats Units encara estan pendents de la confirmació definitiva, que es farà en les properes dates. Tal i com s'ha dit aquest matí la pretemporada als Estats Units començarà el dia 27 de juliol i tindrà una durada d'uns 10 dies. 
Foto: Arxiu
Foto: Arxiu
Tornen les Juntes Directives itinerants
El seretari de la Junta també ha confirmat que es recuperen les Juntes Directives itinerants. N’hi haurà una per trimestre i la primera serà l’1 de febrer a Tàrrega.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana