Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“L’acord amb Qatar ens dóna oxigen”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.12.2010 14:14

“L’acord amb Qatar ens dóna oxigen”

Vanessa Forns


Sandro Rosell destaca els beneficis que suposa l’acord del Club amb Qatar Foundation i apunta que aquest permetrà, ja en aquest exercici, reduir les pèrdues econòmiques de 22 milions d’euros a un total de 15.


El president blaugrana ha comparegut aquest dimecres en roda de premsa per fer una valoració general dels sis primers mesos al capdavant de la presidència del FC Barcelona. En l’àmbit institucional, un dels temes més destacats per Rosell ha estat els beneficis que ha suposat per al Club l’acord amb Qatar Foundation.

En aquest sentit, Rosell ha explicat com aquest acord, del qual tant ell com la Junta Directiva que representa se senten “molt orgullosos”, ha donat “oxigen” al Club. “Tancar aquest acord ens ha permès moltes coses, entre les quals destaquen no haver de apujar les quotes de socis, no haver de vendre patrimoni i poder seguir sent un club poliesportiu”, ha apuntat el president barcelonista. En la mateixa línia, Rosell ha indicat que l’acord permetrà al Club reduir les pèrdues econòmiques previstes per a l’exercici 2010/11, que passarien de 22 a 15 milions d’euros negatius.

Un acord que es pot sotmetre a votació

2010-12-22_RP_SANDRO_ROSELL_015.jpgA més, ha parlat de la possibilitat que el soci del FC Barcelona volgués valorar aquest acord en la pròxima Assemblea: “Si el soci vol, pot posar en l’ordre del dia qualsevol punt que vulgui que es tracti, i l’acord amb Qatar Foundation en podria ser un. Si algun grup de socis ho posés en l’ordre del dia i l’Assemblea ho tirés enrere, que quedi clar que el Club és del soci.”

Recuperar el patrimoni bo, objectiu

Un altre dels temes als quals Sandro Rosell dóna especial importància és la situació patrimonial del Club. En aquest punt, el president blaugrana ha insistit en la intenció de l’Entitat de recuperar patrimoni, com el cas dels terrenys de Sant Joan Despí, adjunts al poliesportiu. “Estem fent un pla per recuperar el patrimoni bo i, al mateix temps, veure què fem amb el dolent”, ha afegit, just abans de puntualitzar que “els terrenys de Viladecans són un problema”.

El nou Palau Blaugrana, màxima prioritat

2010-12-22_RP_SANDRO_ROSELL_003.jpgCentrant-se de ple en la requalificació dels terrenys del Miniestadi, Rosell ha deixat molt clar que es tracta d’un tema que “està aturat perquè volem que aquest patrimoni segueixi sent del Club”. D’altra banda, ha recalcat que, abans d’una remodelació del Camp Nou que està prevista en el marc de l’Espai Barça, la prioritat és “fer el nou Palau Blaugrana”. “És una urgència, perquè sinó no podrem jugar l’Eurolliga”.

La relació amb Johan Cruyff

Pel que fa a la relació entre l’actual Junta Directiva del Barça i Johan Cruyff, Rosell ha explicat que, segons els Estatuts del Club, “la figura del president d’honor no existeix”, i que en tot cas s’hauria de tractar en l’Assemblea. El que sí que ha volgut deixar molt clar és que Cruyff “és membre d’honor”. En la mateixa línia, el president blaugrana s’ha mostrat convençut que cal més temps per reconduir la relació amb l’exjugador i l’exentrenador: “El temps posarà a tothom en el seu lloc i tot s’arreglarà”.

Més compareixences del president

2010-12-22_RP_SANDRO_ROSELL_013.jpgD’altra banda, i tot i considerar que des del Club “mai s’havia donat tanta informació”, Rosell fa autocrítica i es posa en la primera línia a l’hora d’admetre que “potser no hem estat prou bé a l’hora d’explicar les coses”. És per això que ha assegurat que, a partir d’ara, ell procurarà “fer alguna intervenció més” amb l’objectiu de “millorar aquesta política de comunicació”. “Hem intentat fer moltes coses, i de vegades quan treballes tant no tens temps de parlar. Però no podem oblidar que el Barça no és només fer, també és parlar, perquè no podem oblidar que és una institució de la qual la gent vol saber coses”, ha afegit.

Promeses electorals

Finalment, Sandro Rosell s’ha referit a dues promeses electorals que encara no s’han acomplert, com són l’agència de viatges i la graderia jove, tot i que ha aclarit: “No és que no les haguem acomplert, perquè estem treballant-hi”.
Foto: Àlex Caparrós - FCB
Foto: Àlex Caparrós - FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Justifica el seu vot en blanc a l’acció de responsabilitat
A la pregunta sobre la seva decisió, en la darrera Assemblea, de votar en blanc en l’acció de responsabilitat a l’anterior Junta Directiva, Sandro Rosell ha comentat: “Represento la figura del president del FC Barcelona, i en aquest sentit m’havia d’abstenir”.

Precisament sobre l’Assemblea, Rosell opina que va ser "la millor de la història del Club, la valoració la trobo d’excel·lent cap amunt”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana