Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Reunió del Patronat de Fundació


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.12.2010 18:49

Reunió del Patronat de Fundació

www.fcbarcelona.cat


Aquest dilluns s’ha celebrat una nova reunió de treball del Patronat de la Fundació FC Barcelona. Els patrons també han assistit a l’acte de signatura de l’acord amb Qatar Foundation.


La reunió de l’òrgan de màxim govern de la Fundació s’ha iniciat a les 16.00 hores i ha servit per tutelar els projectes que s’estan duent a terme en l’actualitat, així com per avançar en les noves propostes que estan analitzant durant els últims mesos els membres del Patronat i que esdevindran nous projectes de la Fundació en un futur immediat.
 
Assistència a l’acte amb Qatar Foundation
 
Els membres del Patronat, encapçalats pel directiu del FC Barcelona i vicepresident del patronat de la Fundació, Ramon Pont, han interromput aquesta reunió minuts abans de les cinc de la tarda per assistir a l’acte de presentació de l’acord de patrocini entre Qatar Sports Investment i el FC Barcelona, a la Sala París. Un cop acabat aquest acte, la reunió ha continuat amb normalitat, des de l’avantllotja de l’Estadi, espai on s'estan celebrant aquestes sessions darrerament.
 
Reunió del Patronat de Fundació


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana