Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça amb la Síndrome de Down


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.12.2010 13:23

El Barça amb la Síndrome de Down

www.fcbarcelona.cat


La directiva Pilar Guinovart ha representat el Club en la presentació d’un disc gravat per nois i noies amb Síndrome de Down. D’aquesta manera, el FC Barcelona dóna suport al projecte 'Realitats Paral·leles'.


L’espai comercial Pedralbes Centre ha acollit el concert que ha servit per presentar el disc que un conjunt de nois i noies amb Síndrome de Down han gravat i en el qual ells mateixos n’han compost les lletres. La directiva de l’Àrea Social, Pilar Guinovart, ha donat suport a la causa en nom del FC Barcelona juntament amb altres esportistes, com ara les nedadores de natació sincronitzada Gemma Mengual, Ona Carbonell o Andrea Fuentes. El disc forma part del projecte 'Realitats Paral·leles', impulsat per la Fundació Catalana Síndrome de Down, la neurobiòloga Mara Dierssen i la fundació El Mundo al Revés.

Un projecte integrador

L'objectiu d'aquest disc és aconseguir que es valori la figura de la persona discapacitada, que se li doni un l'espai a la societat i s'apreciï el que aquest col·lectiu és capaç de fer. La iniciativa ha tingut uns padrins de luxe, els actors Elsa Anka i Jorge Sanz.
Pilar Guinovart amb els protagonistes del disc. Foto: Àlex Caparrós-FCB
Pilar Guinovart amb els protagonistes del disc. Foto: Àlex Caparrós-FCB
Un disc solidari
La recaptació que s’obtingui del disc 'Realitats Paral·leles' anirà destinada a seguir donant suport a projectes perquè persones amb discapacitat tinguin veu i accés a la cultura i al món. El preu del disc es de 12,95 €.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana