Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Acord rècord amb Qatar


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.12.2010 12:02

Acord rècord amb Qatar

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona ha anunciat l’acord amb Qatar a través de la seva agència, la Qatar Sports Investment, la qual contribuirà als recursos necessaris perquè la Qatar Foundation es converteixi en patrocinador de la samarreta, conjuntament amb UNICEF.


Les xifres econòmiques de l’acord són, segons ha explicat el vicepresident Javier Faus, les següents: uns 30 milions per cadascuna de les cinc temporades (de l’1 de juliol del 2011 al 30 de juny del 2016), més un bonus per títols que pot arribar a un total de 5 milions. A més, durant aquesta temporada 2010/11, el Club ingressarà 15 milions d’euros més en concepte de drets comercials. En total, l’acord pot enfilar-se als 170 milions d’euros.

Qatar Foundation i Unicef, a la samarreta

D’aquesta manera, el Barça lluirà el logotip de Qatar Foundation a la seva equipació conjuntament amb el d’UNICEF. En el termini d’un mes aproximadament es fixarà l’espai a la samarreta per a les dues marques perquè Nike pugui treballar en l’elaboració de l’equipació de la temporada que ve. Per tant, caldrà esperar més d’un mes per conèixer la imatge definitiva de la samarreta.

Treball conjunt amb la Fundació FCB

2010-12-11_QATAR_21.JPGA banda de les contraprestacions econòmiques, el primer equip del Barça disputarà un amistós per temporada en un escenari que no necessàriament ha de ser Qatar. A més, Qatar Foundation també es compromet a desenvolupar projectes amb UNICEF i la Fundació FCB.

Un acord sense comissions

L’acord amb Qatar Foundation, que el Club ha tancat sense pagar cap comissió i sense que hi intervingués cap intermediari en nom del FC Barcelona, va ser ratificat per unanimitat per la Junta Directiva en una reunió extraordinària celebrada aquest dijous.

Javier Faus, vicepresident econòmic, ha explicat que, jurídicament, l’acord no necessita una ratificació expressa de l’assemblea general, ja que el 2003 ja va aprovar la possibilitat que el FC Barcelona pogués incloure publicitat a la samarreta. Amb tot, ha obert la porta perquè el tema sigui tractat en properes assemblees.

Fotos: Miguel Ruiz - FCB.
Fotos: Miguel Ruiz - FCB.
Dilluns, més detalls
Aquest dilluns es formalitzarà publicament l’acord entre el FC Barcelona i Qatar Sports Investment, en un acte que es farà a la Sala París, a les 17 hores i que comptarà amb una representació d’aquesta entitat de l’Orient Mitjà. A l’acte, que comptarà amb la presència del president Sandro Rosell, també hi acudirà Consuelo Crespo, presidenta d’UNICEF Espanya.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana