Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els nens entrevistaran Messi


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.12.2010 17:53

Els nens entrevistaran Messi al Camp Nou

www.fcbarcelona.cat


Leo Messi, ambaixador de bona voluntat d’UNICEF, respondrà aquest dijous les preguntes que li plantegin un grup d’infants que participen en el programa Enreda’t, una iniciativa d’UNICEF Espanya d’Educació pel Desenvolupament.


Aquesta iniciativa aporta als alumnes formació sobre la situació de la infància i els seus drets des d’una perspectiva global. Infants d’Argentina, per exemple, tot i la distància, també podran formular preguntes al crac del FC Barcelona i de la selecció argentina.

Setmanes de treball

La trobada se celebrarà aquest dijous a les 12:30 h a la Sala París, a les instal•lacions del FC Barcelona. Allà, un grup d’infants d’educació primària formularan a Leo Messi les preguntes que ja fa algunes setmanes que estan elaborant.

Implicació de Messi

Des que Leo Messi va ser nomenat ambaixador de bona voluntat d’UNICEF , el mes de març passat, ha participat en diverses activitats amb l’organització i ha viatjat a Haití, on aquest estiu va conèixer la realitat dels infants després del terratrèmol.

Dret al joc i el temps lliure

La trobada d’aquest dijous està centrada en l’esport, i el dret al joc i el temps lliure, reconegut per la Convenció sobre els Drets de l’Infant i conegut pels escolars que hi participaran.

Foto de família per acabar

L’acte es clourà amb una fotografia de família amb Leo Messi, els infants, els representants del FC Barcelona i de la seva Fundació i els representants d’UNICEF.
Messi, després de ser nomenat ambaixador de bona voluntat d'UNICEF. Foto: Arxiu
Messi, després de ser nomenat ambaixador de bona voluntat d'UNICEF. Foto: Arxiu
Enreda’t amb UNICEF
Enreda’t amb UNICEF promou l’Educació pel Desenvolupament i la participació infantil, canalitzant l’acció d’UNICEF en l’àmbit escolar. El programa ofereix recursos multimèdia als educadors orientats a sensibilitzar i animar els seus alumnes a participar en la construcció d’un món en què es fomentin valors solidaris en les seves vides i en el de les seves comunitats amb l’objectiu final de promoure una ciutadania global.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana