Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Juga-la!, eina útil als esplais


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.12.2010 13:12

Juga-la!, eina útil als esplais

www.fcbarcelona.cat


Un dels seminaris impulsats per la Federació Catalana de l’Esplai ha tingut com a tema principal el recurs formatiu ‘Juga-la!’, amb l’objectiu de fer reflexionar sobre el potencial educatiu de l’esport.


El 27 de novembre passat es va celebrar una sessió teòrica sobre el recurs formatiu en línia ‘Juga-la!’ en el marc dels seminaris organitzats per la Federació Catalana de l’Esplai, entitat que aplega 70 centres d’esplai d'arreu de Catalunya.
 
Aprofitar el potencial de l’esport
 
A l’esplai, l’esport també ocupa un lloc important entre les activitats que s’hi duen a terme. En aquest seminari, impartit per la pedagoga Anna Melguizo, es va posar sobre la taula de quina manera es pot aprofitar el potencial educatiu de l’esport perquè esdevingui realment una eina educativa i com el recurs ‘Juga-la!’ pot tenir un paper important en aquest context.
 
Reflexió sobre els valors
 
En la sessió, impartida a les instal·lacions d’aquesta Federació, al Prat de Llobregat, hi van assistir una dotzena de directors de centres d’esplai i responsables de grup, i es va reflexionar, a partir de les experiències dels presents, sobre els valors que es promouen a través de les activitats esportives en aquests espais.
 
Juga-la!, eina útil als esplais


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana